EL JUÍ PER LA CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL ES FARÀ EN L'AUDIÈNCIA NACIONAL EL 22 D'ESTE MES

dimecres, 9 de novembre de 2011 ·

El que reivindiquem és que s'aplique el VIII Conveni Col.lectiu en tots els seus termes i que es respecte el nostre dret a mantindre el poder adquisitiu. La nostra reclamació es refereix a l'any 2010 i equival a quantitats que van dels 600 als 1500 euros per treballador segons categories professionals. Ara, la paraula la tenen els jutges.

Per a més informació
clica ací.

DARRER ACTE DE CONCILIACIÓ

El darrer acte de conciliació es va fer a la Direcció de Treball de Madrid el passat 17 d'octubre i l'empresa ni tan sols va acudir. Sí que ho van fer CCOO, CGT i USO. Els dos primers es van adherir a les reivindicacions plantejades per la Intersindical en el conflicte col.lectiu. Per la seua part, USO es va descarar novament i no va voler pronunciar-se sobre la demanda. Veure acta conciliació.

UGTno va acudir a l'acte de conciliació a Madrid, però sí que va manifestar el seu acord amb el contingut de la nostra demanda en l'acte de conciliació que es va fer en el Tribunal d'Arbitratge Laboral el passat mes de desembre.

EL JUÍ DEL DIA 22

Per al juí del dia 22 la Intersindical ha reclamat la compareixença com a testimonis dels representants de CCOO, UGT i CGT. Ho hem fet perquè estem convençuts que el seu testimoni servirà per reforçar les reivindicacions que compartim.

Per contra, no hem citat a declarar a USO en considerar que d'este sindicat no podem esperar cap ajuda, ja que posa els interessos de l'empresa per davant dels treballadors. Serà l'empresa, en tot cas, la que reclame el seu testimoni si és que li interessa.

UNA REIVINDICACIÓ UNITÀRIA

La reclamació de la clàusula de revisió salarial per la via judicial ha sigut plantejada en solitari per la Intersindical, però és evident que el seu contingut és amplament compartit per la resta de sindicats en ser l'essència dels convenis col.lectius firmats des de fa més de deu anys. En este sentit podem afirmar que estem davant una reivindicació que s'ha esdevingut unitària i que esperem guanyar.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.