DENUNCIEM L'EMPRESA PER OBLIGAR-LA A PAGAR EL QUE DEU I COMPLIR EL QUE FIRMA

dilluns, 21 de març de 2011 ·

La Intersindical ha denunciat l'empresa per no pagar la clàusula de revisió salarial de l'any 2010 ni actualitzar el plus transport d'acord al marcat pel VIII Conveni. L'acte de conciliació previ a la presentació de conflicte col.lectiu es realitzarà el pròxim 28 de març en el Tribunal d'Arbitratge Laboral (TAL).


UN SEGUIT D'ARBITRARIETATS I INCOMPLIMENTS DEL CONVENI

Les retribucions del 2010 han estat marcades per l'arbitrarietat i el menyspreu al Conveni Col.lectiu. Una vegada més, l'empresa ha fet bandera de no pagar el que deu i no complir el que firma.

La seua negativa a pagar la clàusula de revisió salarial trenca un dels punts més importants del Conveni Col.lectiu ja que és la garantia que tenen els treballadors de RTVV de no perdre poder adquisitiu.

Durant l'any 2010 els sou ens va pujar un 0'3 per cent, mentre que l'IPC ho va fer en un 3 per cent. Això significa que l'empresa estava obligada a abonar-nos la diferència. L'únic que reclama la Intersindical és que es faça el que està fent-se de forma normal i ininterrompuda des de l'any 2001. Estem parlant de quantitats molt importants com podeu veure en el gràfic i el document adjunt.

L'empresa, a més de no pagar la clàusula de revisió salarial que hauria d'haver pagat este trimestre, s'ha rist en la nostra cara rebaixant el Plus Conveni fins reduir-lo al que cobràvem l'any 2007. D'esta manera, ha obviat de forma arbitrària els increments que va aprovar els anys 2008 i 2009 i ha ignorat les pujades que tocava fer l'any 2010 i 2011.


PLUS TRANSPORT

L'empresa ha tornat a incomplir el conveni col.lectiu en congelar el Plus Transport al preu que venim cobrant des de l'any 2008. Esta vegada es tracta d'una quantitat poc significatives ja que a penes supera els 12 euros. Si hem presentat un recurs ha sigut més pel que significa d'incompliment descarat del Conveni que pel seu abast econòmic.


RETALLADA DEL 5 PER CENT EN EL 2011

Esta retallada ens ve marcada en els Pressupostos de la Generalitat i la seua reclamació és més complexa. Tot i això, des de la Intersindical considerem que no és una batalla perduda i continuem estudiant mesures legals. El que està clar és que la forma concreta d'aplicar la retallada a RTVV que avalaren USO i UGT ha tingut el seu punt d'indecència.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.