ES CONSTITUEIX EL COMITÉ D'EMPRESA I COMENÇA A CAMINAR AMB UNA RESOLUCIÓ UNÀNIME CONTRA EL SINDICATO INDEPENDIENTE

dimecres, 23 de novembre de 2011 ·


L'acord firmat pels quatre sindicats d'esquerra s'ha escenificat hui amb l'elecció dels càrrecs del Comité d'Empresa. El president serà Vicent Mifsud (CCOO), la vicepresidenta Salut Alcover (Intersindical) i el Secretari José Manuel Alcañiz (UGT). La presidència i la vicepresidència l'ocuparan CCOO i Intersindical de manera alternativa, un any cadascú.


ELS TREBALLADORS GUANYEN

L'acord no es limita a l'elecció de càrrecs i en les pròximes setmanes es concretarà amb l'elaboració d'un document amb uns compromisos bàsics en matèria de defensa de l'estabilitat laboral, les condicions laborals a RTVV i aquelles altres qüestions que puguen afectar el futur de les emmpreses i els treballadors del grup. Des de la Intersindical ens congratulem del grau d'unitat assolit en considerar que és la millor manera que tenen els treballadors i treballadores d'afrontar els difícils temps que ens tocarà viure.


DECIDIDAMENT, NO PODIEM COMENÇAR MILLOR


El Comité d'Empresa ha aconseguit aprovar en la primera reunió un document firmat per tots els sis sindicats presents on fem un front comú contra les pretensions del Sindicato Independiente d'impugnar les eleccions sindicals.

El contingut del document, és el següent:

Els delegats i delegades elegits per totes les candidatures que s'han presentat a les eleccions en representació de CCOO, Intersindical Valenciana, CSIF, USO-CV, UGT i CGT fem constar per unanimitat:
1- Que la totalitat del procés electoral que ha culminat en les eleccions del passat 28 d'octubre s'ha fet amb la màxima transparència i el més escrupolós respecte a la normativa legal.
2- Que la jornada electoral s'ha realitzat amb la més absoluta normalitat i sense cap incidència remarcable.
3-  Que l'escrutini s'ha realitzat amb les màximes garanties de transparència i respecte a la normativa legal.
4- Que totes les seccions sindicals acceptem sense cap tipus de prevenció els resultats electorals que han servit per conformar el nou Comité d'Empresa.
5- Que els membres d'este Comité d'Empresa ens  sentim indignats pels intents que està fent el Sindicato Independiente amb l'objectiu d'enterbolir la voluntat manifestada lliure i democràticament per tots els treballadors i treballadores”.
6- Que cap secció sindicals qüestiona ni pensa qüestionar l'actual sistema electoral i, concretament, els aspectes que regulen i han regulat tots els processos electorals que s'ha fet fins ara a RTVV.
7- El nostre compromís d'oposar-nos com a seccions sindicals per separat i com a Comité d'Empresa de forma col.lectiva a les pretensions del Sindicato Independiente.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.