CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL: EL JUÍ, VIST PER A SENTÈNCIA

dimarts, 22 de novembre de 2011 ·


El conflicte col.lectiu presentat per la Intersindical per reclamar el pagament de la clàusula de revisió salarial, ha quedat vist per a sentència. Al juí fet a l'Audiència Nacional han acudit CCOO, UGT, CGT i USO i tots ells s'han adherit a la demanda i a les conclusions que hem presentat. El resultat esta previst que es conega en unes setmanes.


UNA VEGADA MÉS, EXCUSES DE MAL PAGADOR

L'empresa ha intentat justificar la seua negativa a pagar-nos els endarreriments del 2009 generats per la desviació de l'IPC i l'actualització del plus conveni en el 2010 en base a una suposada exigència dels Pressupostos de la Generalitat i a un suposat informe negatiu de la Conselleria d'Economia que no ha aportat en cap moment.
El ben cert és que ningú ha pogut acreditar que les retribucions pagades als treballadors i treballadores de RTVV en tots els conceptes hagen excedit la massa salarial fixada per la Conselleria d'Economia. Ni ara, ni fa cinc anys, ni fa deu anys quan ja teníem reconeguda la clàusula de revisió salarial. Tan cert, com que les taules salarials no s'haurien aprovat sense la prèvia conformitat de la Conselleria d'Economia.

TRES CONVENIS COL.LECTIUS, TRES

Tampoc podem admetre la intenció de l'empresa de equiparar les limitacions legals que pesen sobre els conceptes salarials amb els que tenen caràcter d'extrasalarials. Acceptar això significaria qüestionar el que està fent-se des del VI Conveni Col.lectiu, ja que l'article que regula la clàusula de revisió salarial és idèntic lletra a lletra.
En qualsevol cas, l'empresa ha centrat les seues intervencions en atacar la consolidació del plus conveni, però en cap moment ha pogut justificar per què no paga la indemnització pel desviament de l'IPC. Este desviament, com ja hem dit, només pel que fa a l'any 2010 implica uns endarreriments que van dels 600 als 1500 euros segons categories laborals.

DEL PLUS TRANSPORT, NI EXCUSES

L'empresa no ha pogut donar cap motiu per a no actualitzar el plus transport i retrotreure'l a l'any 2007. En este cas estem parlant d'endarreriments molt xicotets, però que posen en relleu la prepotència i la mala fe amb la qual juga la direcció de RTVV.

Ara només cal esperar que l'abundant i completa documentació presentada per la Intersindical servisca per obligar l'empresa a complir els compromisos que ha adquirit amb els treballadors i treballadores.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.