LA INTERSINDICAL NO CRIDARÀ CCOO A TESTIFICAR EN L'AUDIÈNCIA NACIONAL

dilluns, 14 de novembre de 2011 ·


Des de la Intersindical no volem donar lliçons a ningú sobre els aspectes tècnics i formals d'un conflicte col.lectiu com el que es veurà el dia 22 en l'Audiència Nacional per tal que els jutges dictaminen sobre el nostre dret a cobrar la clàusula de revisió salarial. Tot i això, veiem amb molta preocupació les queixes que ha fet públiques CCOO.


LES COSES, QUAN MÉS CLARES, MILLOR

Hi ha coses elementals que no entenem que puguen ser qüestionades per ningú. La primera d'elles és que no es pot plantejar un conflicte col.lectiu sense demandar a totes les parts.

La segona cosa que hauria de saber tot el món és que el ser demandat no implica cap tipus d'amenaça o animadversió. Tampoc cal que els sindicats demandats acudisquen al juí. No anar, simplement equival a donar la raó al demandant. És a dir, donar un suport passiu al que reclama la Intersindical que és el pagament dels diners que ens deu l'empresa.

La tercera cosa que cal saber és que, efectivament, la Intersindical ha demanat la compareixença dels representants de CCOO, UGT i CGT en qualitat de testimonis per més que en el llenguatge jurídic es parle d'interrogatori. La millor prova de les nostres intencions és que no hem citat a USO perquè considerem que el seu testimoni pot ser contrari a les nostres reivindicacions. Per contra, hem citat com a testimoni el representant d'UGT, independentment de no haver acudit a l'acte de conciliació, perquè la seua intervenció pot ser positiva.


TOT TÉ SOLUCIÓ I LA QUEIXA DE CCOO, TAMBÉ

Nosaltres no volem crear conflictes innecessaris amb els companys de CCOO. Estem convençuts que no tenen la raó, però no tenim cap dret a fer-los fer coses que no volen fer. És per això que, si no volen participar en el juí com a demandats, nosaltres no posarem cap objecció a que no vinguen. 

En segon lloc volem comunicar-li formalment a CCOO que no anem a cridar-los com a testimonis en el juí, ja que som nosaltres els que decidim qui volem que done el seu testimoni i qui no. I, naturalment, no volem que ningú declare en contra de la seua voluntat ni en contra dels seus interessos, siguen els que siguen.


LA CONSTITUCIÓ DEL COMITÉ D'EMPRESA NO POT ESPERAR

Aclarides les qüestions anteriors, pensem que ja no existeix cap problema per constituir el Comité d'Empresa el més aviat possible. És a dir, esta setmana. Si no es fa, no serà per la nostra voluntat ni per culpa del conflice col.lectiu que hem plantejat en l'Audiència Nacional.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.