JARABA MENTEIX A LES CORTS I A TOTS NOSALTRES

divendres, 25 de novembre de 2011 ·

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat directa o indirecta en el cas Sanz. De la seua compareixença en les Corts, l'únic que ha esclarit és que quan va esclatar l'escàndol, no podia dormir per la nit. Com anava a dormir després de veure el vídeo on Sanz assetjava en el seu despatx tres treballadores? El que no ha dit és perquè no va utilitzar el seu insomni per a moure un dit ni telefonar a les víctimes.
Hi ha una altra pregunta: estava el senyor Jaraba despert en les Corts quan va afirmar que el Pla d'Igualtat es va “aparcar” perquè “los sindicatos tenían otros interesses?


AIXÒ DIU QUE ERA UNA RABOSSA QUE CUIDAVA LES GALLINES

El primer que cal saber és que el responsable de fer el Pla d'Igualtat a RTVV era Vicente Sanz. I amb això ja està quasi tot dit. La segona cosa que cal saber és que l'empresa estava legalment obligada a tindre el Pla d'Igualtat i no està de sobra recordar que la Inspecció de Treball es va personar en l'empresa i li va obrir dos expedients, un per la gestió laboral del cas i un altre per la inexistència d'un pla d'igualtat i un protocol d'assetjament. I les actes d'eixa inspecció, siga dit de pas, en estos moments van camí del jutjat de Paterna a petició de la Intersindical, personada en la causa com a acusació popular.

ANEM A FER-LI MEMÒRIA, SENYOR JARABA

El senyor Jaraba no diu la veritat quan afirma que el Pla d'Igualtat es va posar en marxa en gener del 2010, és a dir, abans de l'escàndol. En el mes de gener únicament es va fer la reunió de constitució de la Comissió d'Igualtat.
El senyor Jaraba menteix i ens insulta quan afirma que el pla d'igualtat “se aparcó porque los sindicatos tenían otros intereses”. En què es basa per a fer eixa afirmació? Quins són eixos “otros intereses? Hui li hem escrit una carta al Director General exigint-li que ens ho explique.
Per cert, la Intersindical es va abstindre en la votació del Pla d'Igualtat que es va aprovar el 29 de novembre del 2010 perquè l'empresa va fer un plantejament tant de mínims que no donava per a més.

EL FUTUR DE L'EMPRESA

Sabem que Jaraba va mentir en les Corts en ser preguntat sobre el cas Sanz. El que falta per saber és si també ho va fer en parlar del futur de l'empresa.
D'entrada ens sorprén que el Director General faça de portaveu del Consell anunciant l'aprovació d'una reforma de la Llei de Creació.
Nosaltres esperarem a veure el contingut de l'avantprojecte de llei, però no pot deixar de sorprendre'ns que el seu objectiu siga la “reforma, saneamiento y consolidación” de l'empresa perquè eixe llenguatge ens recorda més el de les empreses que es dediquen a rehabilitar cuines i façanes que aquelles que tenen encomanat un servei públic.
A nosaltres, el que ens lleva la son és que estiguen pensant a fer una fotocòpia de la “reforma, saneamiento y consolidación” que està fent-se a la RTV gallega.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.