L'EMPRESA DIU QUE PAGARÀ ENDARRERIMENTS A DESEMBRE I CONVERTEIX 96 TREBALLADORS TEMPORALS EN INDEFINITS

dijous, 4 de novembre de 2010 ·

L'empresa s'ha compromés a pagar endarreriments en la nòmina de desembre. També ha anunciat que entre la setmana que ve i la següent convertirà en indefinits 96 treballadors temporals dels departaments d'informatius i esports de Canal 9. La conversió dels temporals de l'Ens i Ràdio 9 s'ha ajornat fins la pròxima paritària. Anem a pams.


ENDARRERIMENTS


El Secretari General s'ha compromés a pagar els endarreriments en la nòmina de desembre sense concretar si seran tots, o només una part. El càlcul dels endarreriments es farà en una reunió que es convocarà este mes. En ella es concretaran les taules salarials del 2010 i els endarreriments que arrosseguem des del 2008 i el 2009.
La Intersindical manté la seua línia de reclamació ja que no té cap garantia que el compromís es va a complir en els termes que nosaltres defensem.

INDEFINITS

L'empresa s'ha compromés a fer indefinits a 96 treballadors temporals destinats als serveis informatius de TVV. Amb esta mesura es completa el procés en Canal 9. La conversió dels treballadors de l'Ens i Ràdio 9 s'ha ajornat fins la pròxima reunió de la Comissió Paritària, la qual cosa podria suposar un període de tres mesos.
Des de la Intersindical considerem molt positiva la conversió dels 96 treballadors (veure quadre), però no podem admetre de cap de les maneres l'ajornament de la Ràdio i l'Ens en considerar que no està motivat i que és un incompliment flagrant dels compromisos adoptats pel Director General el passat mes de juny.
La Intersindical ha denunciat la discriminació que pateixen els companys de la ràdio i ha anunciat que recorrerà la mesura davant les instàncies que considere oportunes.
Nosaltres pensem que esta discriminació el que intenta amagar és el caos contractual que regna a Ràdio 9 des de fa més de 10 anys, on hi ha companys que continuen adscrits a programes que ja ni existeixen. Si cada contracte reflectira la situació real de cada treballador, la majoria dels companys de programes i bona part dels d'informatius de Ràdio Nou podrien beneficiar-se en estos moments de la seua condició de treballadors “indefinits no fixos”, com ordena la legislació vigent.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.