ASSUMPTES PROPIS: GUIA PER ACABAR L’ANY

dimarts, 16 de novembre de 2010 ·


Burjassot, 16 de novembre.- Entrem en la recta final de l’any i molts de vosaltres esteu quadrant agendes i calendaris per encaixar els dies d’assumptes propis a què tenim dret. Hi ha novetats al respecte perquè la Comissió Paritària ha acordat hui mateix suprimir la reducció de dies d’assumptes propis a aquells treballadors que hagen presentat a llarg de l’any baixes relacionades amb la maternitat , malalties professionals o accidents de treball.

Concretament, l’acord assolit entre l’Empresa i els sindicats signants del conveni recull que “Les baixes vinculades a la maternitat (baixa per risc en l’embaràs i permís per maternitat/paternitat) i les baixes causades per malaltia professional o accident de treball no causaran cap reducció en els dies d’assumptes propis establerts a l’article 33.j) del VIII è conveni col·lectiu. Només s’aplicarà la reducció proporcional al temps de treball en cas de baixes per IT per malaltia comuna i accident no laboral."

Aprofitem per recordar-vos que, segons l’esmentat article, els treballadors disposem de 6 dies annuals d’assumptes propis, sense justificar, amb la possibilitat d’acumular-los a vacances, reduïnt-se en aquest cas a 3 dies. No són dies “graciables” com en l'anterior conveni, sinó que l'empresa està obligada a donar-los, independentment que, en alguns casos i per causes justificades, tingueu que buscar dies diferents als sol.licitats inicialment.El període per gaudir dels dies d’assumptes propis corresponents al 2010 s’esten fins el 15 de gener de 2011.

També heu de tenir en compte que, a més dels festius 6 i 8 de desembre i 6 de gener, en eixe període també figura com a festa local a la ciutat de València el 7 de gener (aprovat per l’Ajuntament per compensar Sant Vicent Ferrer) i per tant eixe dia és festiu per als centres de treball de Burjassot, Ràdio 9 i Consell d’Administració.

A més a més, el 7 de desembre és l’últim dia compensatori que figura en el calendari laboral d’enguany. Este tipus de dia compensa un festiu que haja caigut en dissabte o diumenge al llarg de l’any. A l’igual que passa amb el 24 i el 31 de desembre, es tracta de dies que es lliuren però no es retribueixen. Cas d’haver-se de treballar, se substitueixen per un altre dia

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.