COMPAREIXENÇA DE LÓPEZ JARABA EN LA COMISSIÓ DE CONTROL DE RTVV A LES CORTS

dijous, 25 de novembre de 2010 ·

Jaraba ha confirmat en les Corts que en la nòmina de desembre cobrarem tots els endarreriments. També s'ha compromés a acabar la transformació de treballadors temporals en indefinits de Ràdio 9 i de l'Ens abans que acabe l'any.
Després, en un meritori atac d'optimisme, ha afirmat que la viabilitat de RTVV està garantida.

ENDARRERIMENTS

Els treballadors de RTVV arrosseguem endarreriments des de l'any 2008 i l'empresa ja s'havia compromés a pagar-los en la darrera reunió de la Comissió Paritària. El fet que el Director General confirme este compromís en les Corts considerem que ajuda a eliminar desconfiances. Tot i això, les quantitats que ens deuen encara estan per negociar i no sabem si la liquidació del deute que plantejarà l'empresa coincideix amb la que hem fet nosaltres. La concreció es farà en una reunió de la Comissió Paritària que està previst fer la setmana que ve.

INDEFINITS

Jaraba ha anunciat que abans que acabe l'any farà indefinits a tots els treballadors temporals de Ràdio 9 i de l'Ens que complisquen els requisits. Este compromís va més enllà del que va plantejar l'empresa en la darrera reunió de la Comissió Paritària en la qual va dir que el procés s'allargaria tres mesos més. La Intersindical ja va denunciar este ajornament en considerar que era injustificat i discriminatori.
Cal deixar clar que el que estem fent ara és “posar-nos al dia” i que el procés de conversió de temporals en indefinits no acaba mai perquè, amb el pas del temps, companys que ara no reuneixen els requisits, aniran aconseguint-los. Eixe reconeixement, a diferència del que ha passat fins ara, haurà de fer-se efectiu en el termini de deu dies de complir els requisits.
Tampoc cal oblidar que el procés de “posada al dia” només es refereix a aquells que compleixen els requisits establerts a l'article 15-5 de l'Estatut dels Treballadors, però que de cap manera podrem donar per solucionat el problema mentre no es convertisquen en indefinits aquells companys que estan contractats amb frau de llei, d'acord amb el que marca l'article 15-3. Què en són un fum.

EL NOSTRE FUTUR

Segons el Director General, “ni pot ni s'ha de qüestionar la viabilitat de TVV al disposar del suport financer de la Generalitat, ja que els fons propis, una vegada tancada l'ampliació de capital, permetran realitzar les operacions mercantils previstes en la Llei de Societats Anònimes per a reequilibrar la situació patrimonial”. Amén.
Tots sabem que no hi ha futur sense contracte-programa, però d'este només ha parlat l'oposició.
Informació El País, Levante, El Mundo

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.