EL PP ENS CONFIRMA QUE ENS LLEVARAN EL 5% DEL SOU. NO ÉS UNA RETALLADA, ÉS UN ROBATORI

dilluns, 22 de novembre de 2010 ·

Els treballadors de RTVV, RAV i TVV patirem una retallada de la massa salarial del 5 per cent de mitjana l’any 2011. Així figura en el projecte de pressupostos de la Generalitat i li ho ha confirmat a la Intersindical el Grup Parlamentari Popular de les Corts. La Intersindical s’ha reunit amb els grups parlamentaris per demanar la retirada d’esta proposta i vos anunciem que estem disposats a encetar totes les vies legals per defensar el dret a la negociació col.lectiva i el VIII Conveni Col.lectiu.

EL QUE ENS HAN DIT ELS GRUPS PARLAMENTARIS

El Grup Parlamentari popular, que dóna suport al govern valencià i que disposa de majoria absoluta a les Corts, han confirmat a la Intersindical que treurà endavant la retallada de la massa salarial del 5 per cent de mitjana per a tots els treballadors de totes les societats mercantils depenents de la Generalitat, entre elles RAV, TVV i l’ens públic RTVV. Eixa retallada del 5 per cent no serà igual per a tots els treballadors. Serà més elevada del 5 per als grups retributius més alts i més baixa del 5 per als grups retributius més baixos.
La Intersindical ha mostrat al PP la seua disconformitat total amb la mesura i la nostra decisió d’encetar totes les vies legals i sindicals per evitar esta disminució salarial. De fet, esta secció sindical s’ha reunit amb tots els grups parlamentaris de les Corts Valencianes. Així, el PSPV ha avançat que estudiarà la mesura, mentre que Compromís ha anunciat diverses esmenes. Entre elles està demanar el pagament dels endarreriments, el manteniment dels sous i la provissió d'un fons econòmic per fer front a la possible responsabilitat civil de RTVV en el cas Sanz.
Esta secció sindical, a més, vol anunciar a tots els treballadors de RTVV que va a encetar totes les vies legals per defensar els drets salarials dels treballadors d’esta casa. Els serveis jurídics de la Intersindical estudien la millor via legal per a totes les empreses públiques afectades.

ROBAR ELS DINERS, ROBAR LA NEGOCIACIÓ COL.LECTIVA

La Intersindical en RTVV considera que la retallada salarial prevista pel govern valencià comporta una vulneració del dret a la negociació col.lectiva recollit en l’article 37 de la Constitució Espanyola i la força vinculant dels convenis col.lectius (vore article 37 Constitució Espanyola) El VIII Conveni Col.lectiu de RTVV, publicat al Diari Oficial de la Generalitat el passat 10 de febrer, és fruit de la negociació col.lectiva i té força vinculant. Considerem que el govern valencià, que va acceptar i publicar el conveni, no pot anar contra els seus propis actes a penes uns mesos després.
De la mateixa manera, considerem indignant que la Generalitat decidisca que siguen els treballadors els que paguen la nefasta i corrupta gestió econòmica ocorreguda en els últims anys en la nostra empresa. També considerem que s’haurien de demanar explicacions a l’exdirector general Pedro García sobre el parador dels diners que Francisco Correa, El Bigotes i altres presumptes delinqüents s’han emportat de la nostra empresa. En este context, la retallada no podem considerar-la com una simple retallada, sinó com un robatori.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.