EMILIO FERNÀNDEZ: NI DIMITEIX, NI ES RETRACTA

dimarts, 30 de novembre de 2010 ·

Treballadors concovats per la Intersindical, CCOO i CGT s'han concentrat davant el Consell d'Administració de RTVV per protestar contra la situació de l'empresa i les declaracions a favor de la privatització i la retallada de llocs de treball que planteja el seu president.
La Intersindical s'ha reunit amb el president del Consell d'Administració, Emilio Fernàndez, per lliurar-li, personalment, l'escrit passat per registre en el qual li demanem la dimissió. Ell ens ha replicat que no pot dimitir perque, cas de fer-ho, podria considerar-se com una fugida. Tampoc s'ha volgut retractar de les declaracions sobre la privatització i la retallada de llocs de treball. Segons ha dit, la conseqüència de les seues declaracions ha sigut que el Consell s'ha pronunciat públicament en contra de la privatització, amb la qual cosa hem eixit guanyant nosaltres i ara estem millor del que estavem abans de parlar ell. Encara que semble mentida, no li hem donat les gràcies.

ESCRIT LLIURAT A EMILIO FERNÀNDEZ

“Davant les seues declaracions demanant la urgent privatització de RTVV i la retallada de llocs de treball, Intersindical Valenciana vol fer-li arribar les següents reflexions.

Vosté és coneixedor que la Llei de Creació de RTVV preveu que les empreses vinculades al grup RTVV siguen de titularitat pública. Per tant, la seua proposta va en contra de la llei que regula l’existència del Consell d’Administració que vosté presideix.

Hi ha diverses resolucions judicials fermes contràries a la privatització de RTVV, per la qual cosa entenem que vosté, des del seu càrrec de màxima representativitat que ostenta en el Consell d’Adminsitració, se sitúa al marge del marc legal vigent.

Les seues declaracions han arribat a l’opinió pública en raó del seu càrrec, però sense un debat previ en el Consell d’Administració ni una resolució ferma sobre el mateix, per la qual cosa entenem que menysprea l’organisme que presideix des de fa 12 anys.

El Consell s’ha manifestat en repetides ocassions a favor d’una ràdio i una televisió de caràcter públic. Obviament vosté se situa al marge de les directrius del Grup Parlamentari que dona suport a l’executiu valencià.

Les seues declaracions fan referència a la situació insostenible de RTVV. Li recordem que vosté presideix el Consell d’Administració des de 1999, any en què el deute era de 190 milions d’euros, i que a data de hui hem arribat als 1.100 milions d’endeutament. Any rere any vosté ha votat favorablement els pressupostos de RTVV i les mesures de finançament complementàries que han dut a la situació actual. Entre estes mesures hi ha mantindre el lloguer dels locals que ocupa per l’auster preu de 28.000 euros al mes.

Per tot això, considerem que les seues paraules són inapropiades per al càrrec que ostenta, perjudicials per al conjunt de l’empresa, lesives per als treballadors i d’un cinisme absolut per no voler fer-se responsable de les competències que se’n deriven de la presidència que ocupa.

Pel bé del futur de RTVV Intensindical Valenciana demana la seua dimissió en un gest que li faria, al menys, ser coherent amb el pensament que ha fet públic”.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.