O LA LA, UNE AFFAIRE DE CORRUPTION!

dijous, 21 de maig de 2009 ·


En el món real, tots els mitjans de comunicació destaquen que Camps continua imputat per un possible delicte de suborn. Fins i tot, l’agència France-Press es fa resó: ”Un baron de l'opposition de droite espagnole, le président de la région de Valence (est) Francisco Camps, a été interrogé mercredi par un juge dans une affaire de corruption … M. Camps est soupçonné de s'être fait offrir pour environ 12.000 euros de costumes par une entreprise proche du PP qui aurait obtenu pour 4 millions d'euros de contrats de la région de Valence entre 2005 et 2009”.Mentrestant, ni Canal 9, ni Ràdio 9 s’han enterat de la imputació ni de les acusacions que pesen sobre Camps i “los hombres de Paco”.

CANAL 9: NI IMPUTACIÓ, NI SUBORN, NI TRATGES

Canal 9 ha obert l’informatiu amb la situació de l’economia sense que la declaració del President de la Generalitat haja merescut figurar al sumari on sí hi havia notícies com el “besamans” de la Mare de Déu o el juí a quatre mossos d’esquadra a Barcelona.
La notícia de les declaracions s’ha donat a les 14:39 hores del migdia i ha durat 2 minuts 30 segons. Hem pogut escoltar Francisco Camps i Soraya Sáenz de Santamaría sense que les paraules “imputació”, “suborn” o “tratges” s’hagen citat en cap moment al llarg de la notícia. L’oposició tampoc no ha parlat. Ben al contrari, Camps ha aparegut envoltat de seguidors amb banderes que l’abraçaven i el besaven. Ni una paraula tampoc dels aldarulls a la porta del tribunal. Amb raó, “El hormiguero”es preguntava si allò era la declaració de Camps o la pasarell.la del festival de Cannes.

RÀDIO 9 AMAGA CAMPS DARRERE EL MANT DE LA MARE DE DEU

Ràdio Nou ha obert també l’informatiu del migdia amb la situació econòmica espanyola. A l’informatiu del migdia, s’ha contat la declaració de Francisco Camps i hem pogut escoltar les paraules del mateix President de la Generalitat, de Juan Cotino, Rita Barberà, Ricardo Costa, Mariano Rajoy i Esteban González Pons. Cinc declaracions seguides del PP !! L’oposició no ha tingut espai als informatius. Els oients que seguien Ràdio Nou tampoc no han sigut informats que Francisco Camps es troba imputat per un delicte de suborn.
Més curiós encara ha estat l’opció informativa de Ràdio Nou durant els butlletins horaris d’este matí. Mentre Francisco Camps declarava en el Tribunal Superior de Justicia, la unitat mòbil de Ràdio Nou seguia el “besamans” de la mare de Déu dels Desemparats.

JUANJO I LOLA, LOS REYES DE LA BOLA


La Intersindical ha tornat a demanar per enèsima vegada la dimissió dels responsables d’informatius de Ràdio Nou i Canal 9, Juanjo Braulio, i Lola Johnson, respectivament, per la seua evident falta de decència professional. Entenem que cap dels dos està capacitat per continuar dirigint els informatius d’uns mitjans públics que tenen l’obligació d’informar els ciutadans i no la de protegir Francisco Camps. RTVV no pot continuar sent el gabinet de premsa del PP. Com a treballadors de l’ens públic, ens sentim avergonyits un dia més de vore i escoltar uns informatius que no respecten els principis de pluralisme, veracitat i independència. Però encara hi ha una cosa més:els treballadors de RTVV estem farts de ser la risa de mitja Espanya i part de l'altra.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.