EXCLUSIVA: CRUZ I RAYA MESTRES DE PERIODISME DE LOLA JOHNSON I JUANJO BRAULIO

dijous, 14 de maig de 2009 ·

ELS FETS

Canal 9 i Ràdio 9 han amagat que Camps ha sigut imputat pel Tribunal Superior de Justícia per un possible delicte de suborn, cosa que resulta patètica quan tots els mitjans de comunicació han donat complida informació. Però als responsables d'estes misèries els dona igual el descrèdit de RTVV mentre ells continuen amb la panxa plena. Des de la Intersindical, una vegada més, hem demanat la seua destitució. Però quí ha de destituir-los? Pot Pedro García, destituir els responsables d'informatius, Lola Johnson i Juanjo Braulio, quan ell mateix apareix citat com receptor de diversos tratges en el sumari del cas Gürtel? Pot destituir Francesc Camps a Pedro Garcia quan el president és el primer en mentir i amagar la veritat?
Els treballadors de RTVV estem més que farts d'uns directius que durant estos anys no han fet altra cosa que aplicar quatre regles de conducta: sumar manipulació, restar credibilitat, multiplicar deute i dividir la societat.

LA "INFORMACIÓ"

Informació que ha donat Canal 9 i Ràdio 9 a migdia:
"El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana fa un pas més en les diligències en les ramificacions del 'cas Gürtel'. La pròxima setmana han sigut citats a declarar Ricardo Costa, Francesc Camps, Víctor Campos i Rafael Betoret. Camps ja es va personar en la causa fa un mes per conéixer els detalls per a poder defendre's així de les acusacions. Des de el Consell i el Partit Popular es mostren tranquils davant l'oportunitat que es presenta de demostrar que totes les acusacions son, segons han dit, una gran mentida".
Qui ha estat imputat? Per què ha estat imputat? Que fa Camps perdut entre Costa i Campos?


L'EXCLUSIVA


Aquesta és una exclusiva que arreplega una lliçó pràctica d'un màster de periodisme dels que es paguen a preu d'or. El vídeo que teniu a continuació té com escenari una mena de Parlament, però això és un simple decorat per despistar. El escenari real i els veritables protagonistes els coneixeu més que de sobra. I també sabeu de sobra quins han sigut els alumnes que millor nota han tret en el màster.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.