UN ORGANIGRAMA QUE NAIX OBSOLET

dimecres, 21 de setembre de 2011 ·


El director general de RTVV, José Lópèz Jaraba, acudirà hui al Consell d’Administració amb un nou organigrama i una nova taula salarial per als càrrecs directius. En el document que lliurarà no hi ha noms i res sabem més enllà dels nomenaments de Quintela i Romeral, la parella ideal. 

 
 LES XIFRES

Jaraba vol vendre que estalvia 1’26 milions d’euros i que ha reduït el nombre de caps de 153 a 112. En este col.lectiu entren des del propi Jaraba, el secretari general, els directors de TVV i RAV, el controller, 10 subdirectors, 9 caps de departament, 27 caps de secció, 40 caps d’unitat i 21 responsables d’àrea. Tots veuran reduïda la seua remuneració. Proporcionalment, perdran més (un 16’33%) els caps d’àrea i d’unitat. Un 15’47%  reduixen els ingressos la part més alta de l’organigrama i un 13’3% els caps de departament i de secció.


UN ORGANIGRAMA AMB DATA DE CADUCITAT

El propi Jaraba, en els arguments que eleva al Consell d’Administració, assegura que este és un organigrama per a l’exercici de 2011. I és que a ningú no se li escapa que més enllà de la frontera del 31 de desembre hi ha un nou panorama. Si fructifiquen les negociacions polítiques per a canviar el model de RTVV, és evident que este organigrama quedarà obsolet. I si no quallen, la tisorada econòmica serà de tal dimensió que tampoc quadraran els comptes amb este nombre de directius. Per tant, a què respon un canvi d’un organigrama que fa olor a caduc?


 QUINTELA I ROMERAL, UNA PARELLA IDEAL


La pregunta és: Jaraba ha aplicat la tisora en reduir el nombre de directius de RTVV o està preparant el terreny per a passar el rotovàtor. El càrrec més cridaner de l’organigrama és el Director d’Antena, una figura que ja existeix des de fa anys a RTVE i la resta de cadenes privades estatals. Este càrrec l'ocuparà Fernando Quintela al qual se li delega l’elaboració de la graella de programació, estudiar i proposar les produccions escaients (pròpies, coproduccions, associades o alienes), supervisar el resultat dels programes i relacionar-se amb el sector audiovisual. Tot indica que la seua tasca real serà desbrossar el camí per a privatitzar la producció de programes i entregar-la a les productores.
Quintela vol que ens mirem en l'espill d'Intereconomia, un model de pluralisme i bona gestió. Un dels seus mèrits és haver donat cobertura a guerres com les Bòsnia i Ruanda, països tan exòtics per a ell com el País Valencià. En la imatge el podeu veure en ple procés d'innovació de la paella valenciana.
En la ràdio, Núria Romeral substitueix Lluís Motes. Ve avalada per 8 anys en Presidència de la Generalitat on s'ha convertit en una autoritat de la censura. Curiós que qui va impedir que la dimissió de Camps es retransmetera en directe haja de vetlar per la transparència i el compliment de la llei de creació de RTVV.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.