28 D'OCTUBRE: ELECCIONS SINDICALS

dilluns, 26 de setembre de 2011 ·


Este matí s'ha constituït la Mesa Electoral per a les eleccions sindicals a RTVV que es faran el 28 d'octubre. Els treballadors, amb el vot, anem a tindre l'oportunitat d'elegir les opcions sindicals i les persones que hauran d'encarar la difícil situació que viu l'empresa. No són unes eleccions de tràmit. Amb el vot, els treballadors anem a ensenyar una bona part de les nostres cartes. I cal triar-les bé.


LES OPCIONS D'ARA MARQUEN EL CAMÍ DE DEMÀ

El dia 28 d'octubre els treballadors triarem entre les diverses opcions sindicals i, en fer-ho, definirem la manera amb la qual volem encarar els problemes que ens venen de cara.
Després de quatre anys, ja sabem el que pensa cada sindicat. I, sobre tot, com treballa cadascun d'ells: Els que negocien i els que es neguen a negociar, els que es mobilitzen i els que es neguen a mobilitzar, els que no dubten a anar als tribunals a defensar els treballadors i els que es conformen amb una queixa més o menys ferma.

NO ÉS MOMENT D'ANÈMIES

Nosaltres aprofitarem el temps que queda per a les eleccions per explicar el que hem fet i el que volem fer i serem respectuosos amb les altres opcions sindicals. Entre altres coses perquè som conscients que a l'endemà de les eleccions caldrà reconstruir la unitat. El que si farem és donar arguments per desemmascarar USO perquè estem convençuts que un sindicat que defensa sistemàticament l'empresa no pot defensar al mateix temps els treballadors. Cada vot que reba USO debilitarà la resta de sindicats i enfortirà l'empresa. I ara, no és moment d'anèmies.

ESTÀ SEGUR QUE POTS VOTAR?

Les eleccions es fan el dia 28, però per poder exercir el vot el primer que cal fer és verificar si estem en el cens electoral que s'exposarà a partir de demà. També cal considerar l'opció del vot per correu. Des de la Intersindical intentarem mantindre't informat de forma puntual. De moment, dalt, a mà dreta del blog, ja pot consultar el calendari electoral complet i a poc a poc afegirem altres qüestions que et poden ser d'interés.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.