CARTA OBERTA A LÓPEZ JARABA

dijous, 1 de setembre del 2011 ·

Tal i com estava previst, Jaraba ha sigut hui reelegit Director General de RTVV. El seu nomenament considerem que és una aposta equivocada a favor de la continuïtat i així ho hem manifestat concentran-nos novament a les portes del Consell d'Administració. La Intersindical li ha enviat este mateix mati una carta oberta en la qual analitzem la seua primera etapa i li assenyalem quins poden ser els nostres possibles punts de trobada.


Sr. Director General:

“Com vosté ja sap, este sindicat ha fet un balanç molt negatiu de la seua gestió al capdavant de la Direcció General. Nosaltres hauríem preferit que RTVV encetara una nova etapa i ens preocupa l'aposta pel continuisme que significa la seua reelecció. Tot i això, estem disposats a col.laborar amb vosté en tot allò que signifique avançar en el compliment dels objectius de la Llei de Creació i en una aposta a favor de la producció pròpia i el manteniment dels llocs de treball.

Som conscients de la greu situació econòmica que pateix l'empresa. Nosaltres apostem per un contracte programa consensuat amb l'oposició i amb la participació dels sindicats en el qual es garantisca la viabilitat de l'empresa i el manteniment dels llocs de treball. Tot el que vaja en este camí tindrà el nostre suport i la nostra col.laboració.

La nova etapa no pot continuar caracteritzant-se per la sistemàtica falta de respecte al Conveni Col.lectiu i el constant exercici de l'autoritarisme i l'obscurantisme. És per això que volem que lliure urgentment l'informe Pricewaterhouse als sindicats.

Sàpiga que estarem al seu costat si decideix actuar per esclarir com ha sigut possible que diners que els valencians han donat per tindre uns mitjans de comunicació públics han anat a parar a mans dels suposats delinqüents de la trama Gürtel. Este esclariment és especialment necessari en un moment en qual la fiscalia anticorrupció ha demanat la imputació del seu antecessor en el càrrec, Pedro García. Nosaltres pensem que l'ex director general no va actuar en solitari i vegem amb preocupació la poca renovació que s'ha fet de l'anterior equip directiu. En este sentit és necessari que RTVV es plantege seriosament exigir responsabilitats a tots aquells que han saquejat la nostra empresa.

Per a la Intersindical és especialment greu la seua actuació en l'anomenat cas Sanz perque, molt sovint, hem tingut la convicció que vosté ha estat més a prop del suposat assetjador sexual que de les seues víctimes. Per a nosaltres, serà molt positiu qualsevol pas que servisca per reconèixer i esmenar errors passats.

Li fem arribar esta carta a penes uns minuts després de la seua reelecció com a Director General perquè volem ser els primers en demanar-li una entrevista per tal d'analitzar la millor manera de reconduir les poques i dolentes relacions que ha mantingut la direcció amb els sindicats en general i amb la Intersindical en particular”.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA


VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.