LA RECEPTA DE JARABA: UNA BARREJA DE CONTINUÏTAT I DROGA DURA

dijous, 22 de setembre de 2011 ·

El nou organigrama de RTVV presentat per López Jaraba inclou poques novetats a banda de les ja conegudes de Fernando Quintela com a Director d'Antena i de Núria Romeral com a Directora de Ràdio 9. Una parella que ha donat molt que parlar i que no ens decebrà en el futur perquè són com són i actuaran com el que són. La retallada anunciada per Jaraba afectarà especialment el segon esglaó, però d'això, encara no sabem res.


LA CORDA I EL POAL

 El més remarcable és el nomenament de Maria Salut Pedrós com a Subdirectora de d'Informatius i Esports. Raó: la seua amistat amb la Secretaria Autonòmica de Comunicació, Paula Meseguer. 

Una vegada més s'ha aplicat la llei dels gots comunicants entre Burjassot i el Palau de la Generalitat. Paula Meseguer va anar de la tele a Presidència, Núria Romeral ha anat de Presidència a la direcció de Ràdio 9 i  Lola Johnson va anar de la tele al govern valencià .... És a dir, que unes vegades la corda va darrere del poal i altres el poal va darrere la corda. Això sí: la corda i el poal, sempre van ben lligats.

QUOTES I HERÈNCIES

La lectura política és que Maria Salut Pedrós és la cunya d'Alberto Fabra a Canal 9, el fil directe de la Generalitat en el dia a dia dels informatius, que al cap i a la fi és el que compta. Vist així, també podríem considerar que Ràdio 9 s'ha convertit en la reserva índia dels campsistes amb la defenestrada Núria Romeral al seu cap. L'herència de Vicente Sanz gaudeix d'una envejable salut. La gent que va accedir a l'organigrama agafada de la seua mà, com ara Luís Redondo, Ana Alemany i Noèlia Estarlich, estan encara dominant la direcció de TVV, la Subdirecció de Recursos Humans i Materials i la Subdirecció de Producció i Mitjans Tècnics.

La pregunta que interessa als treballadors és si, amb esta barreja de continuïtat i droga dura, la ràdio i la televisió van  a guanyar en credibilitat, pluralisme i transparència La resposta és que no.

Mentrestant, continuem sense saber res de l'informe Pricewaterhouse.PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.