PROGRAMA ELECTORAL D'ESQUERRA UNIDA PER A RTVV

divendres, 6 de maig de 2011 ·

EUPV comparteix el model de RTVV que ha presentat la Intersindical als partits polítics per tal que els facen seu. Amadeu Sánchis ens ha fet arribar un escrit en el qual ens diu que “Coincidim plenament en les vostres reivindicacions, i les fem nostres a la vegada que les afegirem, amb el vostre permís, com addenda al nostre programa autonòmic”. Compromís també ha fet seus els plantejaments de la Intersindical, mentre que Jorge Alarte, des del PSPV, ens ha manifestat que comparteix “bàsicament” el nostre document. El PP, no està, ni se li espera.


PROGRAMA ELECTORAL D'EUPV


"1. Conscienciar a la ciutadania, fent complir la Llei de creació de RTVV, de tal forma que la programació responga a la transmissió dels valors democràtics, a la pluralitat i rigurositat informatives, així com a contribuir a la normalització lingüística del valencià en la totalitat de la programació.

2. Una xarxa informativa que responga a la voluntat de vertebrar el nostra País, assegurant la generació d’informació pròpia, socialment rellevant i estructuralment diversa per la ciutadania valenciana.

3. Assumpció per part de la Generalitat de la totalitat del deute que arrossega RTVV, i aprovació d’un Contracte Programa a través dels Pressuposts de la Generalitat Valenciana, en que el finançament s’ajuste a una programació en la que s’assegure la qualitat dels continguts i la pluralitat, així com la participació social i política.

4. Apostar per augmentar la producció pròpia, com a mínim un 50% de la mateixa, fent de RTVV un element dinamitzador i imprescindible del audiovisual valencià. En eixe sentit, ens comprometem a la signatura d’un nou Conveni amb el Col·lectiu de professionals del Doblatge en valencià, on es reconega el deute de RTVV, així com a garantir el doblatge al valencià, tant de les principals pel·lícules i series, així com a continuar amb els programes infantils i documentals, tant a Canal 9 com a Punt 2.

5. Creació del Consell Assessor previst a Llei de creació de RTVV, el qual ajude per a establir un mecanisme de col·laboració i entesa entre la societat valenciana i els/les periodistes de RTVV, per tal de garantir una programació amb uns continguts que responguen a les necessitats i inquietuds socials.

6. Un model de relacions laborals que es centre en la reducció de la temporalitat i la precarietat, introduïdes i generalitzades a través del que es coneix com la polivalència i la flexibilitat. Estabilització de la plantilla en una primera fase, amb la generalització de la contractació indefinida, per a, a llarg termini, eixamplar la plantilla, mitjançant un esforç fiscal autonòmic, entenent RTVV com a un element de dinamisme econòmic davant la particularitat de la crisi econòmica que afecta al sector de l’audiovisual. Esquerra Unida s’oposarà a l’aprovació d’un Expedient de Regulació d’Ocupació.”

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.