LA INTERSINDICAL CRITICA EL MISSATGE D'ALARTE DE TANCAR CANAL 9 I LI MANIFESTA LA SEUA PREOCUPACIÓ PEL MANTENIMENT DELS LLOCS DE TREBALL

dimecres, 4 de maig de 2011 ·

La Intersindical Valenciana ha manifestat a Alarte la seua preocupació pel futur de la nostra empresa i el manteniment dels llocs de treball, en la reunió que hem mantingut hui a iniciativa nostra. També li hem demanat, sense èxit, que reconsidere el seu discurs de tancar Canal 9 perquè crea intranquil.litat entre els treballadors i no reflecteix el contingut del programa electoral presentat pel mateix PSPV.


EL QUE ES DIU I EL QUE S'ESCRIU

Alarte s'ha pronunciat a favor d'un model de RTVV pública, econòmicament viable i on la informació estiga en mans dels professionals. També ha defensat que siga una eina de normalització lingüística i de promoció de la indústria cultural. En el programa electoral del PSPV no es parla en cap moment de tancar-la, sinó de tot el contrari. Es per això que no entenem la insistència d'Alarte en demanar públicament el tancament de Canal 9 ja que no fa més que crear confussió i inquietud entre els treballadors. Veure programa referit a RTVV

NO SOM ELS CULPABLES, SOM ELS MÉS PERJUDICATS

Des de la Intersindical hem recordat a Alarte que els treballadors no som responsables de la gestió econòmica i moral dolenta i corrupta que el PP manté en RTVV, que no som responsables del saqueig de les arques públiques que se li imputa a Pedro García ni tampoc dels abusos sexuals de Vicente Sanz. A més, li hem explicat que l'empresa, a més d'estar endeutada amb el sector audiovisual també deu molts diners als treballadors.

APOSTAR PER RTVV I PER LA PROFESSIONALITAT DELS TREBALLADORS

En la reunió hem lliurat a Alarte un escrit on s'arreplega el nostre model per a la radiotelevisió pública, que passa per l'elaboració d'un contracte-programa, la realització d'una auditoria econòmica, una regeneració ètica, l'augment de la producció pròpia i el compliment del conveni col.lectiu i la legislació laboral, entre d'altres coses. Li hem demanat que aposte per la nostra empresa, que és la primera empresa audiovisual valenciana, i pels seus treballadors, la seua professionalitat i la seua capacitat tècnica i humana.

MANTENIMENT DELS LLOCS DE TREBALL

Alarte ha distingit entre els treballadors i els gestors de la nostra empresa i el que ha anomenat "aparell de propaganda". Ha afirmat que "bàsicament" comparteix el model de RTVV que li hem proposat en l'escrit, però s'ha mantingut en la idea de tancar i tornar a obrir la nostra empresa per poder regenerar el model. També ha dit que no és partidari d'acomiadar cap treballador, però que caldrà produir més pels mateixos diners i conéixer la situació econòmica real de l'empresa. En concret, considera possible que els comptes de RTVV que coneixem oficialment no siguen reals i, inclús, que es puguen haver comés "delictes societaris".

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.