ELECCIONS AUTONÒMIQUES: EL NOU-VELL PROGRAMA ELECTORAL DEL PP PER A RTVV

dijous, 14 d’abril de 2011 ·

El programa electoral del PP dedica 15 línies a la RTVV. Els aspectes més destacables són el compromís de mantindre-la com a servei públic i la realització d'un contracte-programa que li done estabilitat financera. També anuncia canvis en la Llei de Creació, entre ells, transferir a les Corts la competència d'elegir Director General. La major part de les seues promeses són vells incompliments.


ESTALVIAR I SANEJAR

El PP juga amb els verbs estalviar i sanejar en el programa electoral, però no explica com pensa aplicar-los. Nosaltres estem d'acord a estalviar si és el contrari de malbaratar. També estem d'acord a sanejar l'empresa si això significa racionalitzar el seu funcionament i millorar la lamentable gestió que s'ha fet fins ara. És així com cal entendre-ho, o el PP està pensant en retallar producció i plantilla? Què vol dir el PP quan parla de “revisión de estructuras?”

EL CONTRACTE PROGRAMA
El programa electoral del PP parla d'un contracte-programa però no diu res sobre el seu contingut ni pren cap compromís en matèria de rellançament de la producció pròpia i manteniment de llocs de treball. Com podeu veure en el vídeo, el contracte-programa ja fou anunciat pel president de la Generalitat en les Corts i encara estem esperant-lo.

El PP diu que vol una televisió “bolcada en el servei públic” però això ja sabem el que ha significat fins ara.

MODIFICAR LA LLEI DE CREACIÓ

El PP anuncia la reforma de la Llei de Creació però només concreta transferir l'elecció del Director General a les Corts. Pretenen fer més canvis? Quins? Quan el programa parla de fer la reforma de la llei amb el “màxim consens institucional” que vol dir? Consens institucional per a ells és sinònim de consens polític i social?

UNA TELEVISIÓ PROFESSIONAL QUE NO AFAVORISCA EL GOVERN DE TORN

El programa electoral del PP es compromet a “impulsar una televisió professional, independent i al servei de tots els valencians. Una televisió pública, com Canal 9, que es finança amb diners de tots els valencians, ha de garantir en el seu funcionament intern l'absència de tractes de favor al govern de torn de la Generalitat. Mentre això no siga així, la Llei de Creació de l'ens i els seus principis de programació no seran més que paper mullat”. Perdó!, este darrer paràgraf no és del programa electoral del 2011, sinó del programa electoral del PP del 1995. En què estaríem pensant?

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.