QUI ENS ESTÀ ENGANYANT?

dijous, 12 de maig de 2011 ·

El passat mes d'agost, López Jaraba va demanar un estudi per tal que una empresa externa elaborara “un projecte per adequar el model organitzatiu i de gestió de RTVV a l'actual conjuntura audiovisual”. El plec de condicions estipulava que el treball hauria d'haver-se lliurat el 28 de febrer i el Director General es va comprometre a lliurar-lo als sindicats en el moment que el tinguera. Ens va mentir el senyor Jaraba? Ha incomplit l'empresa Price Waterhouse les seues obligacions a pesar d'haver cobrat 185.000 euros? La Intersindical ha demanat una entrevista amb el Director General perquè ens ho explique.


UNA COMANDA POLÈMICA

La Intersindical ja va manifestar al Director General la seua preocupació per l'abast i conseqüències del treball encomanat a Price Waterhouse en considerar que inclou una bona part de les qüestions que haurien de formar part d'un contracte-programa. Nosaltres considerem que determinar els objectius i la viabilitat de RTVV no és una mera qüestió tècnica i que, tractant-se d'un servei públic, hauria de ser fruit del consens polític i comptar amb la participació dels sindicats. Això ho sap l'empresa. Per això ens preocupa que l'objectiu de l'informe siga buscar arguments per a maquillar i arrodonir decisions que ja estan preses.

QUI ENS ENGANYA?

El passat 27 de gener López Jaraba es va comprometre a traslladar als sindicats el contingut de l'informe. Entenem que si l'informe ja ha estat lliurat, el director general ha incomplit els seus compromisos. En cas contrari, és evident que Price-Waterhouse no ha complit el plec de condicions, per la qual cosa voldríem saber si l'empresa ha pres alguna mesura al respecte.

TENIM DRET A SABER

Des de la Intersindical hem demanat una reunió amb el director general i li hem recordat que l’Estatut dels Treballadors estableix clarament el dret dels sindicats a conèixer tot allò que es refereix a l'evolució de l'ocupació en l'empresa i de tot allò que es referisca a qüestions relacionades amb reestructuracions de plantilla i implantació de nous sistemes laborals. Són arguments més que contundents perquè López Jaraba ens convoque tal i com li hem demanat.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.