JUGA AMB LA INTERSINDICAL AL JOC DE LES FAMÍLIES

dimarts, 10 de maig de 2011 ·

El Partit Popular valencià ha presentat les seues candidatures a les eleccions municipals i autonòmiques. Els mitjans de comunicació de tot Espanya destacaven la quantitat d’imputats que figuren. A esta secció sindical, en canvi, li ha cridat més l’atenció l’íntima relació que hi ha entre les llistes electorals populars i alguns treballadors de RTVV. Una estreta relació familiar, conjugal, sentimental, parental, filial... (segurament casual) uneix esta empresa amb el PP. Com quan érem menuts, la Intersindical et convida a jugar al joc de les famílies.

LA FAMÍLIA DE XÀTIVA
A la nostra doctora María José Masip, la que presenta el microespai “Ajuda’t” i abans el programa “Hora de salut”, l’acaben de promocionar. Tindre un “pare” polític com Rus, ajuda a passar de la llista municipal de Xàtiva a anar la número 24 per València a les Corts Valencianes.

LA FAMÍLIA DEL “DBT”

El programa que presenta i dirigeix Isabel Durán és una font de titulars i èxits electorals. La coordinadora del programa, Paula Meseguer, antiga cap de premsa de “Ric” Costa, és filla de la número 2 de les llistes electoral a les Corts per Castelló, Marisol Llinares.

LA FAMÍLIA D'ALMENARA

Tot un clàssic en esta empresa per ser el poble natal de l’exsecretari general d’esta casa, Vicente Sanz Monlleó. Que Sanz no passe pels seus millors moments (no caldrà recordar per què) no és cap problema per tal que la seua dona, Esther Franco, continue de 20 en la llista a les Corts per València. Amb una miqueta de sort, tornarà a estar en la Comissió de la dona de les Corts, que li va com un guant.

LA FAMÍILIA DE CASTELLÓ

L’exeditora i ara redactora de Ràdio Nou a Castelló, Vanessa Adsuara, també té una mare que va de candidata a les Corts Valencianes per Castelló de número 8, Maira Barrieras.

LA FAMÍLIA DE LA USO

Ésta també és un clàssic d’esta empresa. És apuntar-se a la USO i pujar com la bromera. De seguida et donen un càrrec. Per exemple, de Cap de la Secció de Mitjans Tècnics, càrrec que ocupa Javier Ovejero. Sa mare també ha aconseguit treball en esta empresa i, per acabar d’adobar-ho, son pare, Eduardo Ovejero, va de 19 a les Corts per València.

LA FAMÍLIA DEL BAÑO

El diputat Felipe del Baño no passa pels seus millors moments en el PP i va de 34 en la llista per València a les Corts Valencianes. Tot i això, el seu germà continua triomfant als informatius de Canal 9.

ACÍ NO ESTAN TOTS ELS QUE SÓN....

Açò és una xicoteta mostra de les “famílies” perquè, ací, evidentment, no estan tots els que són. També és cert que, durant unes hores, s'hauria pogut dir que tampoc són tots els que estan perquè, per error, havíem citat Salut Pedrós Cotino com a neboda de Joan Cotino, afirmació que no correspon a la realitat i per la qual cosa li hem demanat disculpes.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.