LA RECLAMACIÓ DE LA CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL MÉS A PROP DE L'AUDIÈNCIA NACIONAL

divendres, 27 de maig de 2011 ·

La Intersindical ha denunciat RTVV davant el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), amb seu a Madrid, per negar-se a pagar la clàusula de revisió salarial a tots els treballadors. També reclamem l'actualització del Plus Transport. El SIMA és un servei de mediació tutel.lat pel Ministeri de Treball i el pas per este servei és un procediment previ a la reclamació judicial davant l’Audiència Nacional.


DEL TAL AL SIMA I TIRO PORQUÈ ME TOCA

Ja els passats mesos de desembre i gener, esta secció sindical va portar el cas al Tribunal d’Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana (TAL) sense èxit i sense que l’empresa reconeguera la competència del tribunal, que ella mateixa havia obligat a incloure en el VIII Conveni Col.lectiu.

Esta secció sindical considera que l’empresa té una última oportunitat per reconéixer i reparar el deute. Cas que no siga així, acabarem en l’Audiència Nacional, el que no faria més que allargar una situació absurda.

CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL

La nostra secció sindical reclama que es pague als treballadors la clàusula de revisió salarial prevista en el VIII Conveni Col.lectiu, que ascendeix a quantitats que oscil.len entre els 600 i els 1.500 euros segons categories. La clàusula de revisió salarial està inclosa en tots els convenis col.lectius de RTVV des de l’any 2.001 amb la mateixa redacció i sempre s’ha reconegut i pagat.

PLUS TRANSPORT

D’altra banda, també reclamem que es pague l’increment de l’IPC del plus de transport de 2010, que l’empresa tampoc no reconeix i que ascendeix a 3’01 euros per treballador. Es tracta d’una quantitat ridícula. Resulta evident que els tràmits judicials de tot este cas i el desplaçament a Madrid són més cars que el pagament immediat d’esta quantitat i, per això, no entenem la posició de l’empresa.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.