L'EMPRESA DINAMITA EL CONVENI

dilluns, 14 de febrer de 2011 ·

L'empresa ja no busca excuses ni intenta dissimular. Per a ella, el Conveni Col.lectiu no serveix per a res. Per això, hui ens ha dit clar i ras en la Comissió Paritària que no pensa aplicar la clàusula de revisió salarial, ni enguany ni l'any que ve. Amb això s'ha carregat d'una tisorada el principal patrimoni en matèria econòmica que tenen els treballadors de RTVV.


CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL, FORA

El Conveni Col.lectiu estableix el dret dels treballadors a mantindre el poder adquisitiu a través d'una clàusula de revisió salarial que es cobra a través de l'anomenat plus conveni i que fa molts anys que està aplicant-se. D'acord amb esta clàusula, el salari que hem cobrat durant l'any 2010, hauria d'haver-se incrementat en més d'un 2'7 per cent, que és la diferència entre el 0'3 per cent que ens han pagat i l'IPC, que ha sigut d'un tres per cent. Estem parlant de quantitats que van dels vora 600 euros als vora 1.500 euros.Veure per categories laborals.

L'empresa, inicialment, havia dit que pagaria estes quantitats però que no es consolidarien. Ara, ha donat un pas més i ha anunciat que no pensa pagar ni un euro més del que hem cobrat.


RETALLADA DEL CINC PER CENT

L'empresa ha confirmat que en la pròxima nòmina ens descomptaran el cinc per cent de la massa salarial establerta en els Pressupostos de la Generalitat corresponents als mesos de gener i febrer. La forma i els criteris per aplicar esta retallada es tractarà en una nova reunió de la Comissió Paritària que es farà dimecres que ve.

A títol simplement indicatiu cal saber que si s'apliquen els criteris utilitzats en l'Administració autonòmica el descompte podria anar dels 10 als més de 200 euros al mes segons categories laborals.


ENDARRERIMENTS PENDENTS

Actualment l'empresa ens deu l'increment del plus transport i la revisió i actualització del plus conveni corresponent al 2010. L'empresa no reconeix estos deutes. Actualment, les taules salarials del 2010 no estan firmades però això tampoc preocupa l'empresa que posada a fer el que li dóna la gana, ni li va ni li ve.


INDEFINITS EN RAV I L'ENS

L'empresa ha informat que s'han fet 6 treballadors indefinits en la ràdio i 10 a l'ens, però s'ha negat a parlar dels treballadors que es troben en frau contractual i que són la majoria a la ràdio. Conclusió: a l'empresa li dóna igual la situació contractual dels seus treballadors, no pensa abordar la qüestió i diu que si algú no està d'acord, que denuncie.


CALENDARI LABORAL 2011

La comissió paritària del VIII Conveni Col.lectiu ha aprovat el calendari laboral de 2011 en RTVV, que podeu consultar en la columna de la dreta o fent clic ací.


14 DE FEBRER: ÉS EL DIA DELS ENAMORATS?

Si ho és, no s'ha notat en la reunió de la Comissió Paritària. La de hui més bé semblava la matança del dia de Sant Valentí. Nota cultural: La massacre de Sant Valentí es va produir a Xicago el 14 de febrer del 1929 i la història apunta que fou ordenada per Al Capone. De res.

A falta d'amor ens trobarem als tribunals.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.