EN EL MÓN DE LES CASUALITATS, JARABA ÉS EL REI

divendres, 25 de febrer de 2011 ·

Una de les principals incògnites de l'escàndol que ha provocat Vicente Sanz és saber fins a quin punt l'empresa li ha fet costat. Algunes coses, ja les sabíem. Per exemple que les tres periodistes assetjades no van rebre cap ajuda de la direcció a pesar d'haver-la demanada. També sabíem que l'empresa va tardar més de tres mesos a fer el paripé d'obrir-li un expedient a Sanz que, en estos moments, encara no ha avançat ni un mil.límetre. Ara tenim motius de sobra per pensar que ha sigut RTVV la que ha pagat a una empresa els favors que esta li va fer a Sanz després de suspendre'l de sou i ocupació.


ELS FAVORS TENEN BITLLET D'ANADA I TORNADA

Segons publica el diari Levante, Vicente Sanz, després de ser suspés d'ocupació i salari, fou contractat per l'empresa Syg Arq Canet S.L. per tal de seguir cotitzant a la Seguretat Social. Posteriorment, l'administradora d'esta firma va ser contractada per RTVV dos vegades, una com a administrativa i una altra com a tècnica en riscos laborals. Nosaltres no creiem que siga una casualitat i exigim que López Jaraba, com a màxim responsable de l'empresa, done una explicació convincent del que ha passat. També hauria de fer-ho el Secretari General, Juan Prefaci, perquè com a responsable de les contractacions no pot continuar mirant els bous des de la barrera.

Nosaltres sabem que els favors tenen bitllet d'anada i tornada, però els favors ha de pagar-los la persona que els rep i no l'empresa.

LA PRESUMPCIÓ D'INNOCÈNCIA COM A COARTADA DE LA INDECÈNCIA

No és un fet casual que el despatx de Vicente Sanz haja estat tancat quasi un any. Equival a un crit de “te esperamos Vicente”. Tampoc sembla casual que es mantinga tot el seu equip en els mateixos llocs malgrat saber que la nefasta política laboral de la casa ha sigut el caldo de cultiu de tot el que ha passat. L'expedient disciplinari que s'ha obert a Vicente Sanz ha sigut un paripé fet sense cap convicció i amb l'únic objectiu de callar les protestes. Ara, només ens faltava per saber que després de l'escàndol, RTVV està pagant la factura dels favors que li ha fet una empresa a Sanz.

Estos fets contrasten amb la postura que ha mantingut l'empresa amb les periodistes assetjades sexualment per Vicente Sanz que no han tingut cap ajuda de l'empresa en general i de López Jaraba en particular.

Buscar l'equidistància entre els assetjadors i les assetjades és una falsa equidistància, però posar-se al costat dels assetjadors és una indecència. Una indecència doble en la mesura que la principal afectada per l'escàndol de Sanz ha sigut la pròpia empresa. I també els treballadors que veiem com RTVV perd la credibilitat i la vergonya.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.