LA SOLUCIÓ ÉS POSSIBLE. CAL RECTIFICAR

diumenge, 20 de febrer de 2011 ·

Hi ha coses que es poden explicar i altres que no es poden explicar. Entre les que no es poden explicar està que els treballadors del grup I tinguen un percentatge de retallada salarial menor que els del grup II, que els del grup II el tinguen menor que els del grup III, que els del III el tinguen inferior al del IV, que els del IV el tinguen inferior als del V, que els del V el tinguen inferior al del VI i que el del VI el tinguen menor que els del VII. I ningú no ho pot explicar perquè les arbitrarietats, per definició, no poden explicar-se.EXPLICAR NO ÉS MENTIR

L'acord que ha pres la Comissió Paritària és èticament reprovable perquè beneficia els que més cobren i perjudica els grups salarials intermedis. USO i UGT haurien d'explicar perquè el van firmar, però sense oblidar que una cosa és explicar i una altra és mentir. I UGT menteix quan assegura en un comunicat que ha enviat als treballadors que la retallada “es farà de manera inversament proporcional entre els 13 grups”. Com podeu comprovar en la imatge, la retallada és inversament proporcional entre els grups VII i XIII, però no entre els del I i el VII.


UNA LLIÇÒ DE CINISME

López Jaraba i Juan Prefaci van anunciar públicament que la retallada del 5 per cent marcada en els Pressupostos de la Generalitat es faria de forma inversament proporcional en considerar que era un sistema “més just”. Una afirmació que ara se'ns presenta carregada de cinisme.

L'empresa no put justificar l'empastre que ha fet argumentant que a RTVV s'han aplicat els mateixos criteris que en determinades conselleries perquè el que ha passat ací no ha passat en cap altre lloc. Aplicar criteris iguals a realitats diferents és còmode, però sol acabar malament.

CAL BUSCAR URGENTMENT UNA SOLUCIÓ

Cal que la Comissió Paritària es reunisca urgentment per tal d'analitzar la situació i rectificar els percentatges que s'han aplicat als set primers grups salarials. I cal trobar una solució per tal que un possible acord sobre la retallada no implique acceptar sense més les taules salarials del 2011 que la empresa ha fet unilateralment i que impliquen renunciar al plus conveni i a l'aplicació de la clàusula de revisió salarial. I això és possible si es negocia de bona fe i no des de la prepotència i el xantatge.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.