SR.JARABA, ESTEM ESCANDALITZATS I L'ARRÓS SE'NS ESTÀ PASSANT

dimarts, 11 de maig de 2010 ·

Els treballadors estem escandalitzats. Vicente Sanz està destituït només a mitges, no se li ha obert cap expedient disciplinari i, damunt, s'apunta que podria parar el cabasset i jubilar-se amb 120.000 euros d'indemnització. L'empresa no pot continuar fent-li costat a Sanz de forma descarada. Per a fer eixe paper, ja està la USO.
PREJUBILACIÓ NO ÉS IMPUNITAT

La prejubilació de Vicente Sanz està donant molt de si. Primer, sembla que se li va presentar com una oportunitat per evitar que les periodistes assetjades el denunciaren. Ara, pren cos la possibilitat que amague una maniobra perquè deixe RTVV sense fer pols ni remolí i amb la butxaca plena. I en els dos casos l'objectiu és el mateix: la impunitat.


FER LES COSES A MITGES, ÉS PRENDRE PARTIT


El càrrec de Secretari General és un càrrec de confiança i López Jaraba, en destituir a Vicente Sanz a mitges, el missatge que està transmetent es que només ha perdut a mitges la seua confiança amb ell. Si no li ha anomenat substitut i manté el seu despatx tancat amb pany i clau confiant en què torne, que ho diga.


COM FER QUE CADUQUE UN EXPEDIENT ABANS D'OBRIR-LO


Estem cansats de demanar-li al Director General que encete un expedient disciplinari contra Vicente Sanz. L'última vegada, ahir. Al senyor Jaraba li consta que la Inspecció de Treball ens ha fet costat en està exigència.
El Conveni Col.lectiu regula les faltes molt greus, però també estableix la seua prescripció en el temps. El senyor Jaraba ha de saber que, si com a conseqüència de la seua inactivitat, prescriuen les possibles faltes de Vicente Sanz, el farem responsable a ell.


LA INDEMNITZACIÓ, UNA IMMORALITAT


Mentre no s'aclarisca tot, un senyor que està imputat per tres delictes d'assetjament sexual i amb una ordre d'allunyament, no pot cobrar un euro del contribuent. Indemnitzar-lo, seria com recompensar la seua conducta i l'empresa seria un exemple vergonyós de com s'emparen les conductes assetjadores en compte de perseguir-les.
Això, per no parlar de l'escarni que seria veure com Vicente Sanz s'embutxaca els diners mentre els treballadors encara estem reclamant endarreriments salarials del 2008.
Sr. Jaraba, per què no deixa d'amagar el cap?

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.