LA DESTITUCIÓ DE VICENTE SANZ: UNA BONA NOTÍCIA QUE ARRIBA TARD, FORÇADA I NO SABEM SI TAMBÉ MALAMENT

divendres, 28 de maig de 2010 ·

Des de la Intersindical valorem la decisió del Director General de destituir definitivament Vicente Sanz i obrir-li un expedient disciplinari, però lamentem que la decisió no s'haja pres abans. També lamentem que en la seua iniciativa han pesat més les pressions polítiques, sindicals i socials que ha rebut que les seues pròpies conviccions personals. El senyor Jaraba ha deixat podrir una situació que només ha servit per escandalitzar els treballadors i desprestigiar RTVV.


No podem oblidar que el senyor Jaraba el passat mes de febrer només va destituir Vicente Sanz de forma cautelar a pesar de ser un càrrec de confiança. Amb això el missatge que estava donant és que només havia perdut la confiança amb ell a mitges. Tampoc podem oblidar que el director general continua sense anomenar el substitut de Sanz i que manté tancat el seu despatx, donant així la sensació d'estar en un parèntesi.
Igualment lamentable resulta que, a hores d'ara, l'empresa no haja fet costat a les periodistes assetjades ni haja obert una investigació interna per tal de determinar quines persones, per acció o per omissió, van fer possible les malifetes de l'ex secretari general.
Entenem que en este escàndol no té cabuda la neutralitat. En este sentit, no podem admetre que algunes persones, amb l'excusa de defensar la presumpció d'innocència de Sanz, en realitat donen la impressió d'estar defensant la presumpció de culpabilitat de les periodistes assetjades.
Precisament estos fets són els que han provocat que la Intersindical estiga exercint l'acció popular contra Vicente Sanz en els jutjats de Paterna.
Ara només ens queda esperar que la marxa de Vicente Sanz no estiga acompanyada d'una indemnització milionària, el que únicament aconseguiria augmentar encara més el descrèdit del director general i la vergonya dels treballadors. Si fos així, la destitució de l'exsecretari general, a més d'arribar tard i forçada, també arribaria malament. I només el senyor Jaraba seria el responsable.

NOTA OFICIAL DE LA DIRECCIÓ GENERAL:
Burjassot, 28-5-2010.- El director general de RTVV, José López Jaraba, ha acordat hui obrir un expedient disciplinari a Vicente Sanz i destituir-lo del seu càrrec de secretari general de RTVV.
Este expedient disciplinari s’incoa per la comissió de fets que podrien ser constitutius d’una falta molt greu en els termes establits a l’article 11.2 i següents del RD 1382/85 de l’1 d’agost.
En els pròxims dies, se procedirà a designar un instructor de l’expedient disciplinari.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.