EL PRESIDENT DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DE RTVV ASSEGURA QUE ENGUANY NO HI HAURÀ CAP ERO

dilluns, 29 d’agost de 2011 ·

El president del Consell d'Administració de RTVV, Juan de Dios Navarro, s'ha compromés amb els sindicats a que enguany no es farà cap Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), però no ha donat les mateixes garanties sobre el manteniment de la totalitat dels contractes temporals.


ENGUANY NO HI HAURÀ ERO

Juan de Dios Navarro ha assegurat que durant el 2011 no es farà cap ERO, però no s'ha atrevit a donar les mateixes garanties sobre el manteniment de la totalitat dels contractes temporals.

L'ajornament d'un possible ERO no allunya el fantasma dels acomiadaments, però ens dóna l'oportunitat de continuar lluitant perquè tota reestructuració de RTVV es realitze a partir d'un contracte programa consensuat amb les forces polítiques i amb participació dels sindicats i que garantisca la viabilitat de l'empresa i el manteniment dels llocs de treball.

La reunió amb el President del Consell d'Administració s'ha fet en acabar la sessió del Consell d'Administració en la qual s'ha plantejat per primera vegada la continuïtat de López Jaraba com a Director General de RTVV. En l'entrevista, a més de la Intersindical, han estat representants de CCOO, CGT i UGT que prèviament ens hem concentrat en les portes del Consell d'Administració.


UNA ACTUACIÓ INDECENT

El compromís de no realitzar cap ERO enguany posa en relleu la frivolitat que ha tingut la direcció de RTVV que ha sigut incapaç de contrarestar les informacions aparegudes este estiu on s'assegurava insistentment que a setembre s'encetaria el procés per tirar al carrer un miler de persones. La falta de sensibilitat que ha demostrat el senyor López Jaraba envers les mil famílies que han viscut angoixades este estiu considerem que és indigna d'un Director General.


L'INFORME MILLOR GUARDAT

Juan de Dios Navarro ens ha assegurat que no té en el seu poder l'informe Pricewaterhose que s'ha convertit en el document millor guardat de la història de RTVV. Un informe que des de la Intersindical hem reclamat de totes les maneres possibles, fins i tot, este mateix mes, davant la inspecció de treball.


EL MODEL DE RTVV QUE VOLEM

La Intersindical ha fet arribar a tots i cadascun dels membres del Consell d'Administració el document que va presentar als partits polítics durant la passada campanya electoral i en el qual concretem el model de RTVV que volem. La nostra proposta ja fou assumida en la seua totalitat per EUPV i Compromís mentre que des del PSPV el seu secretari general ens va fer saber que la compartia bàsicament.

En l'escrit que hem enviat hui, hem fet una crida als membres del Consell d'Administració elegits a proposta del PP per tal que reflexionen sobre el canvi de rumb que cal imprimir a RTVV per tal que guanye en credibilitat, que complisca els objectius que assenyala la Llei de Creació i que defense l'estabilitat i els drets dels treballadors, en ser el millor patrimoni que té l'empresa.


EL FUTUR DE RTVV NO POT PASSAR PER JARABA

Tot fa pensar que dijous que ve López Jaraba serà reelegit Director General de RTVV amb els vots del PP. Des de la Intersindical pensem que no és la persona adequada per dirigir la nova etapa que haurien d'obrir la ràdio i televisió pública. Jaraba representa la continuïtat d'una època que volem oblidar i manté el mateix equip de Pedro García, qui està a punt de ser imputat en el cas Gürte.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.