MENTEIXEN MÉS QUE ALENEN I ALENEN MÉS QUE UN PORC

dimecres, 3 d’agost de 2011 ·

MENTIR, ENGANYAR, OCULTAR

“La Intersindical considera que seria molt negatiu que els sindicats s'assabentaren per la premsa del contingut de l'informe Price Waterhouse i el Secretari General es compromet a que això no passe”. Este paràgraf és una còpia textual del que diu l'acta de la Comissió Paritària que es va fer el 14 de febrer i a la qual va assistir Juan Prefaci.

La darrera reunió de la Comissió Paritària es va fer el passat 19 de juliol i en ella, a iniciativa de la Intersindical, es va tractar novament sobre l'esmentat informe de Price Waterhouse. L'empresa, ens va assegurar que encara no els havia arribat, afirmació que contrastava amb les informacions que nosaltres teniem i que apuntaven que ja estava en el seu poder, com a mínim, des de l'onze de juliol.

L'ESTIU ACABA EL 20 DE SETEMBRE

El 2 d'agost, Levante avançava una part de l'informe Price Waterhouse on s'esmentava l'acomiadament de 1.000 treballadors. Eixe mateix mati, Juan Prefaci va negar a la Intersindical l'esmentada informació, però va reconèixer que l'informe ja el tenia en el seu poder, alhora que es negava a donar-nos-el fins després de l'estiu.

Mentre Prefaci deia això a la Intersindical, el conseller d'Hisenda, José Manuel Vela, en declaracions a la premsa, anunciava que el possible ERO de RTVV es faria “en setembre o octubre”.

Com és públic i notori, l'estiu acaba el 20 de setembre, amb la qual cosa la intenció de Prefaci de donar-nos l'informe “després de l'estiu” és tant com ocultar-lo fins que es pose damunt la taula un suposat ERO.

SI CONTINUA L'OCULTACIÓ, DENUNCIAREM A JARABA EN LA INSPECCIÓ

Nosaltres considerem que l'actitud del Secretari General implica una ocultació d'informació rellevant que entra en clara contradicció amb allò que diu l'article 64 de l'Estatut dels Treballadors. En ocultar-nos esta informació l'empresa està confessant que l'únic que busca és jugar amb avantatge i robar-li eines de treball als sindicats. I la Intersindical, això no ho pot tolerar.

Esta secció sindical ha enviat hui una carta al Director General on li reclamem la informació que ens nega i on li recordem que l'empresa ja té una amonestació de la Inspecció de Treball com a conseqüència d'una denúncia de la Intersindical per incomplir l'esmentada legislació laboral. Per això li advertim que, si no ens informa ja, pot incórrer en responsabilitats de tipus personal, cosa que està secció sindical exigirà de manera immediata.

També hem enviat un escrit al President de la Generalitat i al Conseller d'Hisenda. Entre altres coses, perquè cada vegada estem més convençuts que la direcció de l'empresa està tan desprestigiada que ja no li serveix d'interlocutora ni al govern valencià.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.