LA INTERSINDICAL DEMANA QUE ELS SINDICATS COMPAREGUEN DAVANT EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE RTVV

dijous, 25 d’agost de 2011 ·

Davant la convocatòria del Consell d’Administració de RTVV per al pròxim dilluns 29 d’agost, Intersindical Valenciana ha demanat al seu president ,Juan de Dios Navarro, que incloga en l’ordre del dia la compareixença dels representants sindicals. I això perquè volem fer-los arribar directament la nostra preocupació davant l’anunci de retallades de plantilla, que algunes fonts situen al voltant dels 1.000 treballadors.


VOLEM QUE ENS ESCOLTEN

Intersindical Valenciana considera que la repercussió social i econòmica de la mesura no pot deixar de banda als representants sindicals, que tenen dret a fer arribar al Consell d’Administració les seues alternatives sobre el manteniment dels llocs de treball i explicar les causes que han provocat l’actual situació. En este sentit volem deixar ben clar que els treballadors no som els responsables del deute acumulat i els baixos índex d’audiència, sinó la mala gestió dels últims anys.


PER A COMENÇAR, QUE ES RESPECTE LA LLEI

En la petició que hem fet també exigim que es respecte la normativa laboral que obliga l'empresa a fer arribar als representats dels treballadors tota la informació que dispose sobre els plans de futur dels diferents centres de producció de TVV i Ràdio 9 i com afecta a la plantilla i a la producció de les diferents societats. Entre els documents que reclamem figura l’informe realitzat per l’empresa Pricewaterhouse Cooper, on s’analitza l’estructura i la situació econòmica de RTVV i que hauria servit de base als anuncis de comiats massius.


JARABA S'ENROCA EN L'OCULTACIÓ

La Intersindical, una vegada més, condemna l’actitud de la Direcció General de RTVV que s’ha negat reiteradament a entregar una còpia de l’informe de Pricewaterhouse als representants sindicals, per la qual cosa ja vam presentar a començaments d’agost una denúncia davant la Inspecció de Treball. L’últim episodi d’ocultació l’hem viscut hui a RTVV, quan des de la Direcció General s’ha tornat a negar informació al membre del Consell d’Administració de RTVV, Rafael Xambó, qui ha visitat les instal.lacions de Burjassot per demanar l’esmentat document.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.