EL NOU C.ADMINISTRACIÓ DE RTVV S'ESTRENA IMPOSANT LA LLEI DEL SILENCI A L'OPOSICIÓ

dijous, 28 de juliol de 2011 ·

Juan de Dios Navarro, del Partit Popular, és el nou president de Consell d'Administració de RTVV, que ja s'ha constituit. Acompanyen a Navarro per part del Partit Popular Miquel Domínguez, Manuel Martínez, Lucía Eugenia Esteban, Paz Ferrín i Sagrario Sánchez. Per part del PSPV-PSOE formen part del Consell Consuelo Català, que té la vicepresidència, José Luis Andrés Chavarrías i Amando Vilaplana. Compromís entra per primera vegada al Consell amb Rafael Xambó mentre que el representant d''Esquerra Unida és Guillermo Sampedro.

MALAMENT COMENCEM

La cosa ha començat malament perquè des de la presidència s'ha impedit als representants de l'oposició pronunciar-ser i formular les primeres propostes amb l'excusa que no estaven en l'ordre del dia. En eixir de la reunió, els representants de Compromís i Esquerra Unida han demanat una tornada als valors fundacionals de RTVV, el respecte a la Llei de Creació, el foment del valencià i el final de la manipulació informativa. El pròxim ple ha quedat fixat per al pròxim 29 d'agost, on tot fa pensar que es triarà el nou director general de l'empresa.JA ESTÀ BÉ DE PEGAR CABOTADES

Des de la Intersindical demanem al Consell d'Administració que vaja més enllà de pegar cabotades a tot el que li diuen des del palau de la Generalitat com ha fet fins ara i que complisca amb les seues funcions: les de control de l'ens públic i les seues societats, de les despeses i el finançament de la nostra empresa i el de seguiment de la qualitat de la informació i la programació. Ja fa més d'un any, arran d'una denúncia de la Intersindical, el Síndic de Greuges va considerar una de les competències del Consell d'Administració el control de la informació.

El Consell d'Administració és una de les potes sobre les quals se sosté la supervisió del funcionament de RTVV, juntament amb la Comissió de Control a les Corts i els comités de redacció. És evident que, per diferents motius, cap d'elles no està complint les seues funcions.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.