DICTAT ACTE DE PROCESSAMENT CONTRA VICENTE SANZ. EL JUTGE L’IMPOSA UNA FIANÇA DE 30.000 EUROS I AVANÇA QUE POT SER CONDEMANT A 10 ANYS DE PRESÓ

dimecres, 6 de juliol de 2011 ·

El jutge afirma en l’acte de processament que les declaracions de les víctimes i dels testimonis no donen lloc a cap dubte sobre la comissió d’un pressumpte delicte d’abusos sexuals i avança que pot ser condemnat fins a 10 anys de presó. També l’imposa una fiança de 30.000 euros per assegurar les seues reponsabilitats pecuniàries.En l’escrit es fa constar que Sanz es va valdre del seu càrrec per cometre els actes delictius i que el que va començar com un assetjament en l’àmbit laboral es va trasnformar en un abús sexual.

EXIGIR RESPONSABILITATS PENALS I LABORALS

La Intersindical Valenciana en RTVV, que es troba personada com a acusació popular en el cas Sanz, valora positivament el final de la instrucció judicial i l’acte de processament dictat contra l’exsecretari general de l’empresa. Considerem que, en el transcurs dels setze mesos d’instrucció, ha quedat clar i palés que hi ha indicis racionals de comportament delictiu en l’actuació de Sanz i esta secció sindical continuarà fins al final exigint responsabilitats penals i laborals a l’exdirectiu d’esta empresa i a totes les persones que, per acció o per omissió, van permetre els fets denunciats.

EL PODER D’UNS I LA PASSIVITAT D’ALTRES

L’acte de processament evidencia que Sanz es va prevaldre del seu càrrec i del poder de què disposava en l’empresa per abusar sexualment de tres treballadores a les quals va assetjar i presionar superant tots els límits ètics i morals. Esta situació va ser possible gràcies al poder absolut de què disposava Sanz en l’empresa i a la passivitat de les successives direccions generals de RTVV, que no li feren front.

Lamentem de nou estos fets denigrants per a la dignitat de les tres dones, a les quals la Intersindical ha acompanyat i acompanyarà en este llarg procés judicial i personal. Volem denunciar, una vegada més, que el director general de RTVV, José López Jaraba, i l’exdirectora de TVV, Lola Johnson, coneixien els fets amb anterioritat a la seua publicació en premsa i, inclús, van vore el vídeo que figura en el procediment i, tot i això, no van actuar en temps i forma per frenar esta situació. D’aleshores ençà, el director general no ha depurat les responsabilitats laborals pertinents en l’empresa i ha actuat de forma tèbia i incomprensible amb Vicente Sanz mentre que ha sigut incapaç de tindre un gest d’humanitat amb les tres treballadores.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.