L'EMPRESA RECULA, PERÒ ES QUEDA A MITJAN CAMÍ

dimecres, 26 de gener de 2011 ·

L'empresa va anunciar en la darrera Comissió Paritària que en la nòmina de gener llevaria a tots els treballadors tot el que han cobrat de més respecte el 2007 en concepte de Plus Conveni durant els anys 2008, 2009 i 2010. Ara, el Secretari General, Juan Prefaci, ens ha anunciat que la retallada només afectarà l'any 2010. També ens ha confirmat que este mes se'ns pagarà el Plus Transport.L'ARBITRARIETAT ES MANTÉ


No realitzar la retallada referida al 2008 i el 2009 és un pas positiu, però mantindre la corresponent al 2010 continua sent una arbitrarietat que no podem ni anem a permetre. Cas de confirmar-se amb fets el que ens ha avançat l'empresa de forma verbal, les retallades que inicialment anaven a oscil.lar entre els 120 i els 297 euros, ara ho farien entre 44 i 109 euros. Veure quadre complet per categories laborals.

Pel que fa al Plus Transport, el que hauríem de cobrar tots els treballadors a final de mes, independentment de la categoria laboral, són 387 euros. L'empresa però ha decidit arbitràriament no fer l'increment establert en Conveni i congelar-lo a preu dels anys passats en 376 euros. Naturalment, mentre no tinguem la nòmina en la mà, cal agafar-s'ho tot amb una pinça.

El cinc per cent que havien de retallar-nos de la massa salarial d'acord amb el marcat en els Pressupostos de la Generalitat, no s'aplicarà este mes.


EMILIO FERNÀNDEZ, VA MÉS LLUNY.... I JARABA PARLARÀ HUI...

Emilio Fernàndez ha arribat més lluny que Prefaci i ha assegurat als sindicats que es concentrarem ahir per la vesprada en la seu del Consell d'Administració que es pagaran tots i cadascun dels endarreriments pendents. Tractant-se d'ell però, cal agafar-s'ho amb dos pinces en compte d'una. Ara només cal saber què és el que ens diu el Director General en la reunió que tindrà la Intersindical amb ell a primeres hores de la vesprada.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.