TMA: SENYORES I SENYORS, AÇÒ, CANTA!

diumenge, 25 d’abril de 2010 ·

La Intersindical ha demanat una entrevista al President del Consell d'Administració i ha iniciat contactes amb els consellers per tal d'explicar-los les irregularitats que, al nostre parer, envolten la contractació dels treballadors en pràctiques. Pensem que en les actuals circumstàncies el Consell d'Administració no hauria d'aprovar la convocatòria. Cas de fer-ho serem nosaltres els que intentem parar-la en els tribunals. Ens trobem davant la suma d'una decisió equivocada de l'empresa que no compartim i d'una herència de l'exsecretari general que no podem tolerar.
Nosaltres donem les dades. Les conclusions són cosa vostra.

Preses injustificades

L'empresa, malgrat les preses que té en crear la categoria de Tècnics en Mitjans Audiovisuals, no ha mostrat cap interés en reunir la comissió on s'hauria de negociar.

Modificació fraudulenta del Conveni

L'empresa ha volgut crear l'esmentada categoria únicament per a les contractacions en pràctiques. I està tan obsessionada en aconseguir-ho que ha modificat el Conveni Col.lectiu de forma fraudulenta en comptar únicament amb els vots d'USO i UGT, sabent que són clarament insuficients.

Tribunals elegits a dit

L'empresa no s'ha conformat en crear fraudulentament una nova categoria laboral. També pretén controlar els membres dels tribunals de pràctiques. Per aconseguir-ho, ha decidit que serà el Director General qui els anomene a tots.

Becaris: que hi ha darrere?

Als fets anteriors cal afegir que l'empresa ha convocat 70 places de becaris, més del doble que en la convocatòria. A més, cobraran un 36 per cent més que abans. No és que ho trobem mal, és que no ens fiem de les seues intencions.

Més peces per al trencaclosques

L'empresa, que en l'anterior convocatòria ja havia creat per als becaris la categoria de Tècnics en Mitjans Audiovisuals,l'elimina en l'actual i en crea una altra que es diu “operadors” a seques. D'esta manera, els treballadors de TMA en Pràctiques faran d'operadors de càmera, d'il.luminació i d'equips i els becaris afegiran la possibilitat de fer també la d'operador de sistemes, de grua i de só. Quin és el joc?

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.