GLUB, GLUB... TOT D'UN GLOP

dimecres, 28 d’abril de 2010 ·

El Consell d'Administració de RTVV , amb els vots del PP, ha aprovat la convocatòria dels contractes de pràctiques per al 2010. I ho ha fet a pesar de conèixer de sobra les irregularitats que conté. La primera d'elles és que s'ha introduït una categoria laboral, la dels TMA, que ni ha existit, ni existeix en el Conveni. La segona és que el Director General designarà tots els membres dels tribunals sense el mínim respecte als principis d'imparcialitat i independència.

La Intersindical ja va fer arribar les seues crítiques i els seus plantejaments a tots els membres del Consell d'Administració. Al final però, ha pesat més l'obediència deguda que el respecte al Conveni Col.lectiu, l'Estatut dels Treballadors i l'Estatut Bàsic del Treballador Públic. Ara, l'únic camí que ens han deixat és anar als tribunals.

Ens consta que la decisió no ha sigut agradable per als consellers del PP. Si més no, perquè la nova convocatòria de pràctiques resta al Consell d'Administració tot tipus de protagonisme en els processos de selecció. Però no han dubtat ni un segon en el compliment del seu deure: glub, glub i s'han empassat tota la convocatòria d'un glop. Bon profit, don Emilio.

PREPARANT "LA CANTERA"


En la baremació dels contractes de pràctiques d'enguany figura com a novetat que s'atorguen un màxim de tres punts a aquells que acrediten haver gaudit de beques formatives o professionals. Estos 3 punts, determinants en la selecció, no figuraven en anteriors convocatòries, on es valorava més l'expedient acadèmic.
Això aclareix perquè la Direcció de RTVV ha tingut tant d'interés en duplicar el nombre de becaris (una selecció que no passa per cap control dels sindicats). D'esta forma l'empresa crea una "cantera" de 140 llocs de treball (entre pràctiques i becaris) on no hi ha garanties de control en la contractació i on tindrà TMA de sobra per a maniobrar.No és que ens semble malament fer "cantera" si és per reforçar o millorar l'equip, el que ens preocupa és que l'objectiu últim puga ser utilitzar-la contra l'equip. El sanzisme en estat pur.
 
I LA BOLA CREIX, I CREIX
 
El consell d'Administració, amb els vots en solitari del PP, ha autoritzat negociar un prèstec a llarg termini, amb l'aval de l'Institut Valencià de Finances, pels 32 milions d'euros que RTVV havia d'amortitzar enguany amb dos bancs alemanys. S'ajornarà el pagament i creixerà l'endeutament, que a data del 31 de desembre passat, era de 1.099 milions d'euros.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.