SR. JARABA: SI HO SABIA, VAJA-SE’N I SI NO HO SABIA ACTUE CONTRA SANZ I ELS QUE L’ENCOBRIREN.

dilluns, 22 de març de 2010 ·

SR. JARABA: S’HA QUEDAT SENSE EXCUSES.

La secció sindical STAS-Intersindical Valenciana en RTVV demana la dimissió del director general, José López Jaraba, si es demostra que coneixia els casos d’assetjament sexual que patien tres treballadores de la casa i no va actuar per a parar-los.
Jaraba va dir a les Corts que va conéixer el cas d’assetjament sexual el passat mes de febrer i que no prenia més mesures contra Vicente Sanz perquè les tres querellants encara no s’havien ratificat en la denúncia. Unes setmanes després, les tres treballadores han confirmat la seua denúncia davant la magistrada i, a més, Sanz es troba imputat i amb mesures cautelars. En canvi, el director general no ha obert expedient disciplinari, ni ha cessat definitivament Sanz i, a més, podria no haver actuat tot i conéixer els fets des del passat mes d’octubre. Esta passivitat del director general resulta injustificable i, si es confirma, hauria de presentar la seua dimissió.

NETEJA GENERAL I CLARIFICACIÓ SINDICAL

De la mateixa manera, esta secció sindical demana una neteja general de càrrecs directius en RTVV si d’alguna manera, per acció o per omissió, amb el seu silenci o la seua complicitat, han contribuit a estrènyer el cercle de la persecució sobre les treballadores o els han tancat la porta quan intentaren denunciar els fets.
Esta secció sindical també es pregunta quina és la relació de la direcció de l’empresa amb la secció sindical USO en RTVV, amb la seua creació o sosteniment i recorda que este tipus de comportaments està expressament prohibit per la Llei Orgànica de Llibertat Sindical.

DESFETA ECONÒMICA, DESCRÈDIT SOCIAL I VERGONYA COL.LECTIVA

La Intersindical en RTVV demana una refundació de la ràdiotelevisió pública i una substitució dels directius que han portat esta empresa a la desfeta econòmica, el descrèdit social i la vergonya col.lectiva. Els membres d’esta secció sindical i, en general, els treballadors de RTVV sentim fàstic i repugnància davant els fets denunciats. Esta empresa no pot continuar ni un segon més en esta situació insostenible. Per reparar la dignitat de RTVV i de tots els seus treballadors són necessaris canvis profunds en els càrrecs directius, en la política laboral, en la línia informativa i en la gestió econòmica de l’empresa. Cada dia que passa sense prendre decisions és un dia perdut.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.