SI EN SÓN MÉS, VOLEM SABER-HO

dimarts, 16 de març de 2010 ·

La Intersindical s’ha concentrat davant els jutjats de Paterna amb caretes blanques anònimes per donar presència simbólica a altres dones que han pogut patir assetjament a RTVV i que encara no han presentat cap denúncia. Hem volgut que, si han existit més víctimes, Vicent Sanz els posara rostre al entrar al jutjat. També hem volgut convertir la concentració en una reclamació a la direcció de l'empresa per tal que pose en marxa, de forma immediata, un protocol d'actuació per als casos d'assetjament. Este protocol, hauria de servir per donar garanties de seriositat, rapidesa, confidencialitat i protecció a altres possibles víctimes. També hauria de servir per canalitzar les denúncies que es presenten.

L’EMPRESA NO POT CONTNIUAR SENSE FER RES

Des de la Intersindical denunciem la manca d’una investigació interna per esclarir tot el que ha passat. La realitat, ara mateix, és que desconeixem qui ha encobert Vicent Sanz amb el seu silenci còmplice, que èste no ha estat destituit amb totes les seues conseqüències i que el seu despatx continua tancat mentre que, no sabem qui, ha escorcollat impunement el d'alguna de les denunciants.
La Intersindical ha reclamat reiteradament la necessitat d'abordar un protocol d'actuació contra l'assetjament, però a hores d'ara, l'empresa no fa més que guardar silenci. Una actitud que considerem molt greu, ja que es produeix després de no fer res durant tres anys per elaborar el Pla d'Igualtat al qual l'obliga la llei. Hui, hem tornat a reclamar la necessitat d'agilitzar la negociació per fer realitat este pla. També hem demanat novament la convocatòria urgent del Comité de Salut Laboral per abordar de forma immediata un protocol d'actuació, en els termes que hem explicat, mentre no s'aprove el Pla d'Igualtat.

PER QUÈ NO ES REUNEIX JA EL COMITÉ DE SALUT LABORAL?

Insistim en què el millor lloc per abordar el potrocol és el Comité de Salut Laboral perquè en ell estan presents tots els sindicats. Pensem que cal fer-lo des del màxim consens i que tractar-lo en altres àmbits on no participen els sindicats que no han firmat el Conveni Col.lectiu seria molt empobridor.

Si no has seguit minut a minut l'entrada de Vicent Sanz als jutjats, o tens problemes per entrar des de la finestreta de twitter en el blog, pots fer el seguiment fent un clic.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.