REUNIÓ AMB JUAN PREFACI: CAL PASSAR DE LES PARAULES ALS FETS

dimarts, 2 de març de 2010 ·


La Intersindical s'ha reunit amb Juan Prefaci, Secretari General de RTVV en funcions en substitució de Vicent Sanz. En la reunió li hem fet arribar les nostres reivindicacions i un diagnòstic sobre la situació laboral que patim en la casa.

ASSETJAMENT SEXUAL: MESURES URGENTS

La Intersindical li ha traslladat les demandes avalades per les més de 300 persones que es van concentrar dimecres passat al CPP de Burjassot i a Ràdio 9 en solidaritat amb les companyes que han denunciat Vicente Sanz: obertura d'una investigació, esclarir si hi ha més companyes en la mateixa situació, saber si han existit silencis còmplices i reclamar suport legal i psicològic per a les denunciants. També hem proposat que l'empresa i tots els sindicats consensuen un protocol d'urgència contra l'assetjament sexual fins que s'aprove el Pla d'Igualtat de RTVV.
 
POLÍTICA LABORAL: ACABAR AMB EL FEUDALISME
 
Des de la Intersindical hem traslladat a Juan Prefaci la necessitat d'acabar amb el feudalisme que ha regit les relacions laborals a RTVV. Com a màxim responsable de la política de recursos humans li hem exigit, entre altres reinvindicacions:
-Conversió immediata dels treballadors temporals en indefinits en aplicaciò del conveni sense més trampes i ajornaments.
-Acabar amb els abusos que es fan a l'hora d'apliar els còmputs quinzenals al marge del Conveni i de l'Estatut dels Treballadors tal i com s'ha demostrat en la denúncia presentada per la Intersindical davant la Inspecció de Treball.
-Que qualsevol reforma de les categories laborals es consensue amb els sindicats, acompanyada de plans de formació i vinculada a un pla a mig termini on s'asseguren els llocs de treball.
-Desblocar la confecció de borses de treball que recull el conveni i que són la garantia d'un accés transparent als llocs de treball.
-Solucionar la situació que pateixen els treballadors contractats com a guionistes i que realitzen treballs d'una categoria superior.

NI SILÈNCIS NI MENTIDES
 
Som conscients que Juan Prefaci no du ni una setmana en el càrrec i que l'herència que ha rebut està plena d'irregularitats, arbitrarietats i decisions bastardes.
El temps que du a l'empresa, la seua posició com a home de plena confiança del Director Genenal i l'anunciada voluntat de fer una política diferent haurien de ser suficients per a obrir una nova etapa en les relacions laborals de RTVV. Complir la llei ja seria tot un gir copernicà. No necessita 100 dies de gràcia, només li fa falta demostrar amb fets que té voluntat de canvi.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.