MANIOBRES ORQUESTRALS EN L'OBSCURITAT: PERÒ QUÈ ESTÀ PASSANT ACÍ?

dimecres, 4 de novembre de 2009 ·

El Comité d'Empresa ha quedat blocat davant la impossibilitat d'arribar a acords. El motiu és que hi ha una persona, Gabriel Martí, que després d'haver firmat davant la Intersindical la seua baixa de l'esmentat Comité d'Empresa i d'haver sigut substituït per un altre membre en els termes que marca la llei, ha decidit fer marxa arrere i mantindre's en l'esmentat Comité com a trànsfuga.

ELS FETS

El passat 29 de setembre Gabriel Martí va presentar a la Intersindical la seua renúncia com a membre del Comité d'Empresa al.legant motius personals i perquè quedara constància de la seua decisió la va deixar escrita i firmada.
Inexplicablement, 48 hores després, ens vam assabentar de l'existència d'un escrit on ell deia que la seua renúncia no era vàlida. Ho argumentava assegurant que s'havia vist obligat a firmar-la en contra de la seua voluntat a causa de les “pressions insuportables” que havia rebut dels seus companys.
Aquesta afirmació, a més de ser calumniosa, era completament inassumible perquè la seua vacant ja havia sigut coberta d'acord amb allò que assenyala l'Estatut dels Treballadors: que quan un delegat renúncia, el seu lloc és ocupat “automàticament” pel candidat següent de la llista. I això és el que s'hi havia fet.

LES INCÒGNITES

Nosaltres no sabem els motius reals que han impulsat Gabriel Martí a actuar de forma tan irresponsable, però en les 48 hores que separen la seua renúncia de l'intent d'invalidar-la han passat coses que cal esclarir.
La primera d'elles és l'existència de dos document firmats per Gabriel Martí i la Cap del Departament d'Organització de Personal de RTVV, Noèlia Estarlich. Són escrits que no han estat passats per registre i que no tenen cap valor legal, però que destapen dos fets sorprenents: que Gabriel Martí es va donar de baixa com afiliat a la Intersindical davant de Noèlia Estarlich i que fou davant d'ella, cara a cara i no sabem en quines circumstàncies, on per primera vegada va deixar constància escrita d'haver rebut -segons ell- pressions per a firmar la seua renúncia com a membre del Comité d'Empresa.

I ARA QUÈ?

La Intersindical vol fer saber a tots els treballadors que ens assisteix el dret i la legalitat a l'hora de mantindre els tres delegats que de forma democràtica vam aconseguir en les passades eleccions sindicals i que així anem a defensar-ho, si cal, davant els tribunals.
No podem ignorar que darrere de tot pot estar l'intent de crear noves majories en el Comité d'Empresa.
Este sindicat lamenta i s'avergonyeix d'haver inclòs en la seua llista una persona que ha traït el projecte sindical amb el qual va concórrer a les eleccions i la voluntat dels treballadors manifestada en les urnes. Per part de la Intersindical, és evident el nostre compromís de continuar treballant amb totes les nostres forces i en la mateixa línia que fins ara per tal de complir els nostres compromisos. Encara que li dolga a l'empresa.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.