LOPEZ JARABA: MANTINDRE ELS LLOCS DE TREBALL I PRODUIR MÉS

dimecres, 28 d’octubre de 2009 ·

El nou Director General ha fet el que mai no va tindre temps de fer Pedro García: reunir-se amb els sindicats per avançar-nos els seus objectius. Alguns d'ells, els compartim plenament, com ara establir com a principal prioritat el manteniment dels llocs de treball. També compartim que la millor manera d'aconseguir-ho és augmentar la producció pròpia. Com no anem a compartir-ho si és el que hem reivindicat sempre?
Jaraba ha reconegut que hi ha treballadors desaprofitats i ha parlat de “moure gent i equips”. S'ha compromés a fer-ho des del diàleg amb els sindicats als quals ha anunciat que presentarà un calendari per parlar de borses de treball, categories laborals i la creació d'un catàleg de llocs de treball.
També ens ha demanat temps, col.laboració i prudència en les reivindicacions que tinguen incidència econòmica.
La principal discrepància ha estat a l'hora d'analitzat el producte que ofereix la casa. Segons el Director General cal treure la tele “del debat polític” perquè això erosiona l'empresa i minva els ingressos per publicitat i la credibilitat de la cadena. Des de la Intersindical considerem que el que realment deteriora i desacredita la RTVV és la manipulació informativa i l'escàndol del malbaratament dels diners públics i les desvergonyides relacions de Pedro García amb els responsables de la trama Gürtel.

COMPLIR EL QUE ES FIRMA, PAGAR EL QUE ES DEU

Des de la Intersindical valorem algunes de les bones intencions anunciades pel nou Director General, però no podem amagar la decepció que ens ha produït que no tinguera res que dir-nos sobre la publicació del VIII Conveni ni sobre el pagament dels endarreriments.
Mentre Jaraba no complisca el que ha firmat l'empresa i no pague als treballadors allò que es deu, no pot aspirar a tindre credibilitat. Ara mateix, l'empresa està desautoritzada per negociar, perquè negociar és assumir compromisos i només poden assumir-se compromisos quan hi ha capacitat per complir-los.

BO, BONIC I BARAT

Hi ha compromisos que son a llarg termini, altres a mig termini i altres a curt termini. Nosaltres considerem que difícilment es poden complir els que es programen a llarg termini quan no es compleixen els establerts a curt termini.
Entenem que solucionar problemes, com ara els dels periodistes que són contractats i cobren com a guionistes portarà el seu temps. Altres, com el de transformar en indefiniits els treballadors temporals que complixen els requisits legalment establerts, haurien d'abordar-se de forma immediata. Es bo per a l'empresa, és bonic per als treballadors i no costa un duro. Es tracta, simplement, de complir la llei. Comencem per ahí?
Comencem per establir unes noves relacions amb l'empresa en les que queden desterrades les ensarronades, les magarrufes i les enganyifes? Comencem a parlar sobre el contingut del contracte programa en el qual ens juguem el futur?

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.