COMPTES, CONTES I DESCOMPTES

dijous, 12 de novembre de 2009 ·

Els treballadors de RTVV tenen el dissortat privilegi de ser els únics que cobren de la Generalitat i que encara no han vist normalitzades les seues nòmines a causa dels endarreriments que arrosseguen des del 2008. Durant els darrers mesos no han faltat promeses, però els “comptes” sistemàticament s'han convertir en “contes”. A esta situació injusta s'ha afegit ara la caòtica confecció de la nòmina d'octubre que es traduirà en una retallada en la nòmina de novembre.


LES REBAIXES DE NOVEMBRE


En la nòmina d'octubre una errada de nòmines va fer que cobrarem en concepte de triennis el doble del que ens corresponia. Ara, l'empresa ha decidit restar del salari de novembre el que ens van pagar de més a octubre. Això, en unes circumstàncies normals seria prou raonable, però no quan el que ens han abonat per damunt del que tocava a penes suposa una xicoteta part de tot el que ens deuen. És per este motiu que la Intersindical ha demanat a l'empresa que les quantitats rebudes per error es consideren diners a compte i que no es produisca cap retallada en les nòmines de novembre. L'empresa però, es fa la sorda.


UNA LLIÇÓ DE CAMUFLATGE


L'empresa, per camuflar que a novembre no anem a cobrar els endarreriments i que, a més a més, anem a patir retallades en la nòmina, ha llançat al vent que a desembre cobrarem tot el que ens deuen. I UGT s'ha convertit en portaveu de la bona nova.
Nosaltres considerem molt sospitós que l'empresa faça arribar la bona nova en vespres d'una mobilització i que no utilitze el seu sindicat de capçalera per anunciar-la, però cadascú és lliure de donar el crèdit que vullga a les paraules que pronuncie Noèlia Estarlich en una conversa informal. La Intersindical només es farà ressò d'aquells compromisos que es formalitzen al si de la Comissió Paritària. I, a més, ho farà amb moltes cauteles.


PERÒ HI HA DINERS PER PAGAR-NOS?


Clar que els hi ha. La millor prova és que ens van pagar de més el mes passat i no se'n van adonar. També heu de saber que l’auditoria de l’empresa Ernst & Young de fa uns mesos reconeixia negre sobre blanc que l’empresa té apartats els diners que deu als treballadors i que es troben reconeguts en el VIII Conveni Col.lectiu. A què esperen, per tant, per començar a pagar?

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.