LA INTERSINDICAL ES REUNIRÀ AMB EL SÍNDIC DE GREUGES PER ABORDAR LA MANIPULACIÓ

dijous, 5 de novembre de 2009 ·

La reunió es farà dilluns que ve a Alacant. Es tracta del primer sindicat d’esta casa que s’entrevista amb el Síndic de Greuges, José Cholbi, per parlar de manipulació informativa.
Des de l’entrada de la Intersindical al Comité d’Empresa de RTVV, este sindicat i d'altres han denunciat de forma reiterada davant totes les institucions públiques i davant la societat valenciana la vulneració de la Llei de Creació de RTVV que els serveis informatius de Ràdio Nou i Canal 9 practiquen sistemàticament. Els informatius de la radiotelevisió pública manipulen, censuren i oculten de manera habitual l’activitat d’organitzacions polítiques, sindicals, culturals i socials que formen part de la societat valenciana amb l’objectiu de protegir la majoria absoluta del PP i, molt singularment, la figura del President de la Generalitat. Esta tergiversació informativa s’ha fet especialment palesa en els últims mesos arran de l’afer “Gurtel” i de la presumpta implicació en la trama del President de la Generalitat, Francisco Camps, i de l’exdirector general d’esta casa, Pedro García.

DOS ANYS DE DENÚNCIES

En estos dos anys esta secció sindical ha realitzat, en solitari o juntament amb altres seccions sindicals, més de vint informes sobre censura informativa, ha creat un blog que ha rebut 36.000 visites, i una pàgina en youtube que té 36 vídeos i a la qual han accedit 54.000 persones. El vídeo del debat per a les eleccions europees en què va participar l’europarlamentari socialista Andrés Perelló, les intervencions del periodista Xavier Carrau a la tertúlia del “Bon dia, Comunitat Valenciana” i la cobertura informativa de la manifestació per l’ensenyament públic són els vídeos més visitats en la xarxa.
En la reunió amb el Síndic de Greuges, esta secció sindical li plantejarà a José Cholvi un seguit de mesures concretes i li demanarà que censure l’actuació de RTVV i que vigile el compliment de la Llei de Creació, que obliga a l’empresa a ser veraç, imparcial i objectiva en les informacions, a separar clarament la informació i l’opinió i a respectar el pluralisme de la societat valenciana.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.