PEDRO GARCÍA: "RODEADO DE MIERDA"

dijous, 8 d’octubre de 2009 ·

Cada dia que passa augmenta el nostre estupor. Primer ens assabentarem que el Bigotes, és a dir, la mafia Gürtel, va gestionar que Pedro García fora elegit Director General de RTVV. Després hem sabut que també fou el Bigotes qui va gestionar la seua eixida de RTVV perquè es trobava “rodejat de merda”. Ara, se n’ha anat i ha deixat tota la merda per als treballadors. I com “quien no es agradecido no es bien nacido”, entre la seua entrada i la seua eixida de RTVV sembla que, segons consta en el sumari, es va dedicar a ser amic dels seus amics. Davant esta situació, la Intersindical ha decidit plantejar al Comité d’Empresa que es persone com acusació particular si Pedro García resulta imputat i de les acusacions que resulten s'acredita que RTVV ha resultat perjudicada.

PEDRO GARCIÁ: ESCULTOR D'ELL MATEIXL'últim que va fer Pedro García abans d'anar-se'n fou autoeregir-se un monument on plasmar la seua “brillant” gestió. I el monument fou un vídeo en el qual va posar al seu servei tota la habilitat manipuladora apresa al llarg de tants anys. Veure'l ara, amb la perspectiva del que està passant, resulta doblement indignant.

PEDRO GARCÍA: EL QUE NO EIXIA EN EL VÍDEO

Això és el que diu la policia de Pedro García: “Conocedor de la forma de actuar de la organización, adjudica de forma directa servicios a Orange Market, participa en el diseño de la estrategia para que Correa y su estructura empresarial no se vea afectada por las actuaciones judiciales y capta negocio para la organización, como la venta de Easy Concept a Vicente Cotino”.
El diari “Levante” recull hui un informe policial sobre Pedro García, exdirector general de RTVV, inclòs en els famosos 17.000 folis del sumari madrileny de Gurtel. Pel que es veu, Pedro García tenia una visió empresarial fora de sèrie per a captar negocis per a ell i els seus amics, una visió empresarial que no va tindre per gestionar RTVV, empresa que va deixar en la fallida econòmica. Els diaris parlen estos dies de converses ben sucoses entre “El Bigotes” i l’exdirector general d’esta casa, entre els quals existia una gran complicitat i amistat. “Estamos preparando una cosa para que Pedro García se vaya de la tele”, informa El Bigotes a un altre membre de la trama. Pedro García va abandonar RTVV a finals del mes d’agost.

SR. JARABA: VOSTE SAP? VOSTÈ VOL? VOSTÈ POT?

El coneixement de les andances de Pedro García coincideix en el temps amb l’anomenament per part del Consell de Jose lopez Jaraba com a nou Director General de RTVV . Ell ja sap el que hi ha damunt de la seua taula: una situació económica ruinosa, un Conveni Col.lectiu sense publicar, una política laboral arbitrària, deutes salarials amb els treballadors i un descrèdit social de la ràdio i la televisió pública que les ha convertides en la risa de tota Espanya.
El primer que ha de fer López Jaraba és plantejar-se si sap, vol i pot solucionar els problemes esmentats. I si no sap, no vol o no pot solucionar-los, que se’n vaja ja, sense esperar un minut més perquè ningú no l’ha enganyat: sap que es troba en un mar de “merda”

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.