TVV, DOS DIES SENSE DIR PER QUÈ SE'N VA COSTA

dimecres, 14 d’octubre de 2009 ·Canal 9 ignora les diferències internes en el PP i no fa referència al cas Gurtel en la informació referida a la marxa de Ricardo Costa. Així, els espectadors de TVV que estos dies han seguit l’afer “Ricardo Costa” no saben ni per què se n’ha anat, ni la seua presumpta implicació en el cas Gurtel ni les diferències internes que el PP de Madrid i de València han mostrat.

En l’avanç de titulars de l’informatiu de les 14 hores d’este migdia, Canal 9 ha obert amb la situació del vaixell “Alakrana” i el rescat de 4 milions de dòlars que els pirates somalis han sol.licitat al govern espanyol. El segon titular feia referència a l’afer del PP. Canal 9 ha dit que Ricardo Costa ha estat substituit per Rafael Maluenda en el grup parlamentari i César Augusto Asencio, en la secretaria general del PP. Sense fer referència a la raó de la marxa de Costa ni a les circumstàncies del cessament, Canal 9 ha dit que amb esta decisió “ es compleix l’acord que va prendre anit, per unanimitat, el comité executiu regional del PP”.A les 14:30 hores, després dels titulars, Canal 9 ha obert amb l’afer Costa. Ha posat dos talls de veu, un del propi Ricardo Costa i un altre de César Augusto Asencio. La notícia deia que “el cessament i la substitució de Ricardo Costa compleix l’acord del comité regional del PP, que ahir ho va decidir per unaimitat”. També s’assegurava que “la direcció nacional del PP ja ha citat Ricardo Costa perquè puga defensar la seua honorabilitat davant totes les acusacions”, sense dir quines acusacions són eixes ni per què s’ha de defensar.

La imputació de l’expresident balear Jaume Matas tampoc no figurava en l’informatiu del dia.

En el butlletí de les 11 hores del matí del 24.9, quan tots els mitjans explicaven en portada la marxa de Ricardo Costa, els seus plors a l’interior de les Corts Valencianes i, inclús, les paraules de Francisco Camps als seus parlamentaris, Televisió Valenciana ha informat dels canvis a la secretaria general del PP i del grup parlamentari sense explicar ni per què se’n va ni fer cap referència al cas Gurtel i utilitzant imatges d’arxiu. Ni el sector zaplanista del Partit Popular, amb José Joaquín Ripoll al capdavant, ni l’oposició tenen lloc estos dies en els informatius de la cadena autonòmica tot i que, en les últimes hores, ha hagut nombroses declaracions.

Ahir, Televisió Valenciana no va enviar llançadora a la roda de premsa matinal de Ricardo Costa tot i que les cadenes de la FORTA i Intereconomia sol.licitaren imatges en directe de l’acte que, lògicament, TVV no va poder atendre.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.