CAMPANYA PER COBRAR ELS ENDARRERIMENTS

dimarts, 19 d’octubre de 2010 ·

La primera obligació que té una empresa és pagar correctament i puntualment els seus treballadors. Tanmateix, als treballadors de RTVV ens deuen el Fons Compensatori Extraordinari des de l'any 2008, les actualitzacions del Plus Conveni des del 2009 i l'increment retributiu del 0'3 per cent establert en els Pressupostos de la Generalitat corresponent al 2010. Estos conceptes -veure quadre- sumen quantitats que van dels 364 als 525 euros, segons categories.


L'empresa, malgrat haver firmat les taules salarials que arrepleguen els endarreriments esmentats, continua sense pagar-nos. Des de la Intersindical vos recordem que els treballadors tenim dos drets. Un d'ells és el de cobrar el que ens toca a final de mes. L'altre és el dret de tots els treballadors a rebre avanços a compte del treball que ja s'ha fet i està recollit a l'article 29-1 de l'Estatut dels Treballadors.

El dret a demanar una bestreta està pensat per a aquells treballadors que volen un avanç de la seua nòmina. Este dret es tradueix en què una persona pot reclamar, per exemple, que el dia 13 se li avancen 13 dies de la nòmina en base a que ja els han treballat. Naturalment, el dia 7 no pot demanar un avanç de 20 dies perquè només n'ha treballat 7. En el cas que plantegem nosaltres alguns dels avanços que reclamem els estem arrossegant de de fa dos anys. Tenim, per tant, tot el dret del món.

TENIM DRET: UTILITZEM-LO

El que proposa la Intersindical és que exercim el nostre dret a demanar una bestreta i que el seu import siga a compte de la nòmina en la qual se'ns pagaran els endarreriments. Resumint: es tracta de reforçar el dret que tenim a cobrar la nòmina en temps i forma amb el dret que també ens reconeix l'Estatut dels Treballadors a rebre avanços pel treball ja realitzat.
Naturalment, la Intersindical no renuncia a fer cap tipus d'acció, incloent la judicial, per tal d'aconseguir que l'empresa ens pague el que toca i quan toca. Si vols sumar-te a la iniciativa, no tens més que omplir l'imprés que hem preparat i passar-lo per registre. Nosaltres ja estem fent-ho.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.