RECORDATORIS PER AL DARRER TRIMESTRE DE L'ANY

dimarts, 5 d’octubre de 2010 ·

PRESTACIONS SOCIALS

Ha quedat obert el termini per sol.licitar les prestacions socials corresponents a 2010. Podeu optar a tres tipus d’ajudes:

1.-Ajuda per fills ( no escolaritzats menors de 3 anys; estudis d'Educació Infantil, Educació Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius; ensenyament universitari; estudis regulats per la LOE o sistema educatiu vigent a la Unió Europea, i Educació Especial: disminuïts físics i psíquics.

2.-Ajuda per a oculars (montures, vidres, llentilles), dentals (pròtesis i obturacions), pròtesis auditives (audífons, motlles i adaptadors per audiòfons) i aparells ortopèdics (accessoris per a cadires de rodes, pròtesis especials o aportacions complementàries a les de la Seguretat Social).

3.- Ajuda als estudis dels treballadors (cicles formatius d'Educació Secundària; accés a la Universitat, Grau Mitjà i Superior; estudis d'Idiomes en Centres Oficials i altres cursos d'especialització.

Els interessats podeu presentar les sol.licituts fins el dos de novembre mitjançant l’imprés normalitzat que trobareu a Intranou, al Departament, Servici, Unitat o Àrea a la qual pertanyeu i a la Unitat de Relacions Laborals. Caldrà acompanyar-ho dels documents que en cada cas s’especifiquen: els justificants i les factures seran del tram comprés entre l’1 de novembre de l’any anterior fins el 31 d’octubre d’enguany. Les prestacions només es podran demanar quan el treballador haja cotitzat 180 dies. Veure el reglament que regula les prestacions socials.

DIES COMPENSATORIS

Es diuen compensatoris perquè ens “compensen” per les festes que cauen en dissabte o diumenge al llarg de l'any. Dels quatre dies que hi ha al 2010, tres encara estan sense gaudir. Per als treballadors de RTVV de Castelló, València i Alacant són el 11d'octubre (Pont del Pilar), el 7 de desembre (Pont Constitució) i el 29 d'octubre (Pont de Tots Sants).
Una de les novetats d'enguany és que el 29 d'octubre pot ser substituït per qualsevol altre dia de l’any si hi ha acord entre el treballador i el seu cap. Si no existeix este acord es gaudirà obligatòriament el 29 d’octubre.
Recordem que es tracta de dies que es lliuren però no es retribueixen. Cas d’haver-se de treballar, se substitueixen per un altre dia. Veure tot el calendari laboral.

ASSUMPTES PROPIS

Es tracta de dies en els quals no es va a treballar sense haver de justificar el per què. Ja sabeu que en el nou Conveni hi ha importants novetats. La primera d'elles és que en compte de cinc dies en són sis. La segona és que no es precís utilitzar-los abans d'acabar any i es poden gaudir fins el 15 de gener de l'any que ve. No són dies “graciables” com en l'anterior conveni, sinó que l'empresa està obligada a donar-los, independentment que, en alguns casos i per causes justificades, tingueu que buscar dies diferents als sol.licitats inicialment.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.