COM APLICAR ELS NOUS DIES DE LLIURANÇA

dimecres, 24 de desembre de 2008 ·

Com sabeu, en estos moments no hi ha un acord ferm sobre el VIII Conveni Col.lectiu, ja que continuem pendents de l'aprovació per part d'Hisenda de les taules salarials. I com no hi ha conveni, no és pot aplicar. Això significa que fins que no s'aprove definitivament, continua en vigor l'actual conveni. Esta situació pot durar mesos.


A pesar d'això, els sindicats firmants del preacord hem acordat amb l'empresa avançar algunes de les lliurances incloses en el futur conveni:


  • Tots els treballadors tenen dret a lliurar els dies 26 de desembre i 2 de gener. Aquells que treballen algun d'eixos dies tindran dret a lliurar -que no cobrar- un altre dia diferent.


  • Tots els treballadors tenen dret a lliurar un dia moscoso més. Qui per qualsevol causa no el gaudisca abans d'acabar l'any, podrà fer-ho fins el 31 de gener.


  • Els treballadors amb una antiguitat en l'empresa superior als 15 anys tenien dret a gaudir d'un dia més de vacances. El dia de vacances corresponent al 2008 el podran lliurar fins el 31 de gener.


Resumint: tots els treballadors sense excepció podran lliurar tres dies d'ací fins el 31 de gener i aquells que tinguen una antiguitat en l'empresa de més de 15 anys, 4 dies.


La resta d'aspectes arreplegats en el futur conveni, com ara tot el relacionat amb les hores extraordinàries, continua exactament igual que ara.


Nosaltres esperem que la proposta econòmica de la Conselleria d'Hisenda estiga en la línia del que hem plantejat. Cas que fora insatisfactòria i que finalment decidirem no firmar el Conveni, l'empresa ens ha advertit que reclamaria als treballadors que tornaren els dies lliurats de la forma que s'acorde.


D'altra banda, l'empresa i els sindicats que donen suport al VIII Conveni hem firmat un nou document en el qual es modifica l'anterior conveni extraestatutari per incloure els acords als quals va arribar l'empresa amb la Intersindiccal i que ja coneixeu.

Si voleu consultar la integritat d'este document, és a dir el preacord de VIII Conveni, només heu de clicar en este enllaç.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.