CAP AL VIII CONVENI COL.LECTIU DE RTVV

dimecres, 24 de desembre de 2008 ·

La Intersindical ha ratificat ja el preacord aconseguit divendres passat amb l'empresa i que farà possible la consecució del VIII Conveni col.lectiu de RTVV. És per este motiu que ja no cal adherir-se, com reclamava l'empresa, al text firmat per USO i UGT.

La nostra secció sindical ha avaluat positivament les millores aconseguides que podeu seguir en la columna de la dreta. Valorem especialment que la Comissió Paritària aconseguisca competències per fer el seguiment de l'aplicació del decret que regula la transformació dels treballadors temporals en fixes. Pensem que això ens permetrà controlar l'estabilitat de l'ocupació i fomentar el manteniment dels llocs de treball. També destaquem que siguen extraodinàries les que passen de les 35 setmanals, que l'empresa no puga canviar unilateralment i sense cap límit els horaris fixes,que es limite la durada de la jornada continuada i que no es retalle el dret dels treballadors a presentar recursos contra l'empresa. Altres reivindicacions, com ara el còmput mensual d'hores extraordinàries en les jornades especials, no hem aconseguit eliminar-lo, però sí limitar el nombre de persones afectades i millorar significativament el periode de còmput que passa a ser quinzenal.

Volem agrair als treballadors l'esforç que han fet ajornant la seua adhesió a l'acord extraestatutari a pesar de les pressions que han rebut de l'empresa. Són ells els que han donat una oportunitat a la negociació i ha sigut pensant en ells que hem fet l'exercici de responsabilitat que se'ns demanava: negociar amb fermesa fins el final per tal d'aconseguir el conveni més digne possible.

La Intersindical ha convocat assemblees per a despús demà, dimecres, a la tele i la ràdio per explicar als treballadors l'actual situació i els termes de l'acord assolit.

Ha sigut una negociació dura, que va concloure divendres després de més de nou hores de reunió. No és el conveni que buscàvem quan vam començar les negociacions fa més de hui mesos, però estem convençuts que és el millor que es podia aconseguir en les actuals circumstàncies. Tot i això, si algun sindicat, com a conseqüència de l'acord fet per la Intersindical, aconsegueix forçar noves negociacions per millorar-lo, tindrà tot el nostre suport i participació més activa.

Considerem que l'existència d'un conveni col.lectiu és un èxit per a tots els treballadors i una garantia jurídica amb vistes al futur, un futur que veiem negre i que comença l'any 2009 amb una retallada del 23% del pressupost de RTVV.

En els pròxims dies vos anirem informants d'altres qüestions que també vos preocupen. Per exemple, com lliuraran els moscosos o els festius els treballadors que no havien signat l'extraestatutari o com es lliuraran les hores extres acumulades. Continuem treballant. Continuem informant.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.