L'EMPRESA DIU QUE NO PAGARÀ ELS ENDARRERIMENTS QUE ENS DEU SI NO L'OBLIGA UNA SENTÈNCIA

dilluns, 28 de març de 2011 ·

Acaba sense acord la demanda de conciliació i mediació presentada per la Intersindical en el Tribunal d'Arbitratge Laboral.
L'empresa s'ha negat a aplicar la Clàusula de Revisió Salarial de l'any 2010, a actualitzar el Plus Conveni i a pagar el que ens deu en concepte de Plus Transport. Amb esta postura, no ens deixa altra eixida que plantejar conflicte col.lectiu davant l'Audiència Nacional.


L'EMPRESA REBUTJA EL PAGAMENT DE LA CLÀSULA DE REVISIÓ SALARIAL AMB UN MONOSÍLAB DE TRES LLETRES

La paraula màgica ha sigut “bis”. Amb ella, l'empresa ha volgut manifestar, aplicant la llei del mínim esforç, que no tenia res a afegir al que acabava de dir en parlar del Plus Transport que ha sigut la primera de les demandes que s'ha tractat al TAL.

En la demanda, la Intersindical, a més de reclamar l'aplicació de la clàusula de revisió salarial, també ha exigit l'actualització del Plus Conveni. Estem parlant de quantitats que van dels 600 als 1.500 euros per treballador segons categories laborals. Veure.


RTVV NO PAGA EL PLUS TRANSPORT PER PODER PAGAR ISABEL DURAN. 3000 EUROS PER PROGRAMA

L'empresa no ho ha dit així, però quasi. Una cosa és justificar que no es paga la Clàusula de Revisió Salarial perquè no hi ha diners i una altra ben diferent dir que no es pot pagar l'actualització de Plus Transport que significa tres euros per treballador. Un endarreriment que és d'una quantia inferior a la que paga RTVV cada setmana a personatges com Isabel Duran.


L'EMPRESA TAMBÉ TÉ PRINCIPIS: NO COMPLIR EL QUE FIRMA I NO PAGAR EL QUE DEU


La Clàusula de Revisió Salarial econòmicament és molt més important que el Plus Transport, però éste escenifica millor la prepotència, el meninfotisme i la falta de respecte de l'empresa als treballadors i els seus representants.

Per a l'empresa, no pagar els tres euros que deu a cada treballador no és una qüestió econòmica, sinó una proclamació de principis. Dels sagrats principis de no complir el que firma, no pagar el que deu i riure-se'n del conveni.


LES CALAVERADES D'USO


CCOO, CGT i UGT han manifestat que comparteixen les nostres reivindicacions i USO ha continuat amb les seues calaverades.

En tractar-se el pagament del Plus Transport USO ha fet costat a l'empresa quan ésta ha intentat deslegitimar la nostra demanda argumentant que el tema no s'havia tractat en la Comissió Paritària, cosa que nosaltres i el secretari de la comissió hem desmentit.

Respecte a l'aplicació de la Clàusula de Revisió Salarial i l'actualització del Plus Conveni, USO s'ha desmarcat i ha reivindicat la seua proposta de que l'empresa actualitze l'anyl 2010 i que congele el 2011 i el 2012. Més congelats encara?


PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.